enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizli OSB’de “MARKALAŞMA – TURQUALITY ve İHRACAT DESTEKLERİ” Anlatılacak

Denizli OSB’de “MARKALAŞMA – TURQUALITY ve İHRACAT DESTEKLERİ” Anlatılacak

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve T.C. Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile düzenlenmiş olan “MARKALAŞMA – TURQUALITY ve İHRACAT DESTEKLERİ” konulu seminer bugün saat 14.30’da Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kılıçkaya tarafından sunulacak olan seminerde, “Marka, Patent ve Tescil”, “Mal İhracatına Yönelik Destekler”, “UR-GE Desteği”, “Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği”, “Tasarım ve Ürün Geliştirme Destekleri” başlıkları altında ayrıntılı bilgiler verilecek.

”Markalaşma Kaçınılmaz Olmuştur”

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Organize Sanayi Bölgemizde ve Denizli’deki tüm işletmelere ürünlerde hem markalaşmaya gitmek hem de ihracat rakamlarını artırmak amacıyla böyle bir seminer düzenledik. Sanayicilerimizin katma değeri yüksek ürünler üretmeleri için markalaşma kaçınılmaz olmuştur. Ekonomi Bakanlığımızın verdiği ihracat destekleri konusunda sanayicilerimizin bilgilenmesi durumunda 2018 ihracat rakamlarının daha iyi olacağı düşüncesindeyiz. Bu düşünceyle düzenlediğimiz bu seminere tüm sanayicilerimiz davetlidir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.