enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli Protokolü Bayram Mesajlarını Yayımladı

Denizli Protokolü Bayram Mesajlarını Yayımladı
01.09.2017
A+
A-

Denizli protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla mesajlarını yayımladılar.

Denizli Valisi Hasan Karahan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için müstesna bir yere sahiptir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Bu günlerde, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.
Kıymetli Denizlililer, dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı “Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanların, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanmaları, desteklenmeleri ve sevindirilmeleri büyük önem taşımaktadır.
Bu kapsamda ülkemiz geçmişte olduğu gibi bugün de dünyadaki mazlumlara, savaş mağdurlarına kucak açarak, dünyaya insanlık örneği vermeye devam etmektedir. Kan, acı ve gözyaşının hakim olduğu komşu ülkelerdeki ve tüm dünyadaki insanlık dramının bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını, dünyada huzur ve barışın hakim olmasını diliyorum.
Bu vesileyle, Kurban Bayramının tüm İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasına vesile olmasını temenni eder, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve Denizlili vatansever hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.

Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

”Öncelikle Mübarek Kurban Bayramı’nın İslam Coğrafyası’na hayrın kapılarını açması diliyor, huzurlu ve barış ortamında bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.

Mazlumların yükselen, kesilmeyen sesi olan Türkiye; sırtını dönenlerin, adeta dili tutulanların, korkanların aksine haksızlığı haykırmayı sürdürüyor ve ilelebet de sürdürecektir. Dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Mübarek Kurban Bayramı’na gönül bağımızın olduğu coğrafyalardan gelen acı haberler ile girmenin burukluğunu yaşıyoruz. Arakanlı Müslüman kardeşlerimiz asla yalnız değildir. Üzerimize düşen ne varsa fazlasını yapmaktan geri durmayacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyorum.

Ayrıca Vatandaşlarımızdan bayram süresince frenlerine değil kurallara güvenmelerini rica ediyor, ‘Bayramda huzurevlerini, sevgi evlerini, kadın sığınma evlerini ziyaret edelim’ çağrımı yineliyorum.”dedi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, “Tüm hemşehrilerime sevenleri ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramın daha milletçe idrak edildiğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bugünlerde özellikle sevdiklerinizle bir araya gelmek için yola çıkacak vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar” dedi

Başkan Osman Zolan şunları kaydetti: “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Bayramda kimsenin kapısını çalamayanlara, yolları gözleyen yaşlılarımıza ve kimsesizlere, öksüz ve yetimlerimize sahip çıkalım, onları ziyaret edip sofralarımızda davet edelim.”

Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı dileyen Başkan Zolan, “Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk, selamet getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ Kurban Bayramı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı

 “Birliğin, dayanışmanın, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı zamanlardan biri olan Mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Toplum içinde birlik ve beraberlik duygularını arttırmaya vesile olurken, kurban bayramı ayrıca merhamet etmenin ve paylaşmanın önemini bizlere hatırlatır.

Toplum olarak böyle özel günlerin coşkusunu hep birlikte yaşamalı; başta yakınlarımız olmak üzere yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, kimsesizlere ve şehit ailelerine yanlarında olduğumuzu onları ziyaret ederek göstermeliyiz.

Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok pekişmesini, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü günleri müjdelemesini diliyorum.

Yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta Milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla…”dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Subaşıoğlu mesajında ” Tüm Denizlili ve Merkezefendili hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Subaşıoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: ” Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en üst düzeyde yaşandığı, sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı’na ulaşmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyoruz. Dilerim ki bizi, bu yıl da, Kurban Bayramı’na eriştiren Rabbim, güzel vatanımız, aziz milletimiz ve devletimizin bekası için de dualarımızı kabul buyurur. Bayramlar birlik içinde olmanın yeniden keşfedildiği, hayırlı günlerin en başında geliyor. Bayramlarda sevinmek kadar sevindirmeninde önemli olduğunu unutmamalıyız. Bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı, yoksullara, öksüz ve yetimlere, engellilere ve şehit ailelerine bayram gibi yaşatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Denizlili ve Merkezefendili hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı

“Dini bayramlarımız, insan olmanın, erdemin en sade ve en yüce duygularla yaşandığı özel günlerdir” diyen Başkan Gürlesin, “Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. “Pamukkale sakinleri, Denizli, Türkiye ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” diyen Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “Dini bayramlarımız, insan olmanın, erdemin en sade ve en yüce duygularla yaşandığı özel günlerdir. Bayramlar toplumsal yaşantımızda vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Bu önemli duyguları yaşadığımız ve manevi alemimizde ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Biz Türk milleti olarak birken çok güçlüyüz. Birlikle, birlikte nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı diliyorum. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle herkesin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum”.dedi

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı

Başkan Arslan , bayramların Müslümanların aralarında ve toplumun içerisindeki fertlerin kaynaşmasına vesile olduğunu belirterek yayınlamış olduğu kutlama mesajında, “Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen. Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir.

Bayramları bayram yapabilmek ve herkese bayramı yaşatabilmek için, bayramlara buruk giren şehitlerimizin yadigârlarını, kahraman gazilerimizi de unutmayarak onları da bu günlerde yalnız bırakmayıp bayram sevincimizi onlarla da paylaşmalıyız. Yaşlılarımızı, ihtiyaç sahiplerimizi, öksüz ve yetim çocuklarımızı unutmayarak onların da bayramlarının bayram olmasını sağlamalıyız.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Bayramların vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlar olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan; Aziz Milletimizin, yüce dinimizle müşerref olduğu kutlu asırlardan bu yana inanç, ihlâs, coşku ve heyecanla kutladığımız Kurban Bayramı’na tekrar erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz ” dedi.

Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ İslam alemi olarak bir mübarek kurban bayramını daha idrak etmekteyiz. Öncelikle, bu önemli ve anlamlı günlerin ülkemiz, milletimiz, bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olması dileklerimi ifade etmek istiyorum.
Bilindiği gibi,insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahiptir. Çünkü, bu güzel günleri, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir mana iklimini yaşamak ve kalıcı kılmak için bir vesile olarak görmek gerekmektedir.
Bu itibarla dini bayramlarımız ruhen arınma, zihnen sükûnet, bedenen rahatlık için manevi anlamda yeni fırsatların ortaya çıkmasına kapı aralayan mana yüklü özel günlerdir. Sosyal yönü çok güçlü olan kurban ibadetinin; asırlardan beri yoksulları kollayan ve gözeten, paylaşımda dengeyi sağlayan bir işlevi bulunmaktadır. Kurban Bayramı; toplumsal ahenk ve işleyişin manevi vasıtaları arasında da yer almaktadır. Temennim ve dileğim; bu olumlu duygu ve davranışların sadece bayramlarla sınırlı kalmaması, yılın tüm günlerinde vatandaşlarımıza hâkim olmasıdır.
Bayramlarda görülen birlik, hoşgörü, müşterek hareket eğiliminin, aziz millet fertlerinin birbirine göstereceği sevgiyle birleşmesi, muhatabı olduğumuz sorunların çözümü için; kalıcı, sağlam ve etkili bir çıkış yolunu inşa edeceği iyi bilinmelidir. Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir.
Başta milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden terörle mücadele ve dava şehitlerimize; dünyanın her yerinde zulme maruz kalarak hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Mukaddes bayram vesilesiyle hemşehrilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Bayramların millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günler olduğunu söyledi.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada,   bayramların iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu belirterek, “Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, güzelliklerin ve dostlukların tazelendiği, toplum hayatımızda müstesna bir yere sahip Kurban Bayramına kavuştuk. Bilindiği üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz, diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır. İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir” dedi.

Denizli halkının kurban bayramını kutlayan Garip, “Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimle Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Bayramlar, milli ve dini duyguların güçlendiği, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumun millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu bağlamda tüm halkımızın bağımsızlık ve hürriyetimizden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğimizin kanıtı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Mübarek Kurban Bayramı’nın da İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu mukaddes vatan topraklarında nesiller boyu nice huzurlu ve coşkulu bayramlar kutlanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert Kurban Bayramı Dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kurban Bayramı’na yeniden kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgiye, barışa, huzura ve kardeşliğe açılan en önemli kapılardan biri olan bayramların kültürümüzde de yeri son derece önemli… Geleceğimize umut içinde bakarak kutladığımız bayramlar, karşılık beklemeden paylaşmaya vesile olan yegâne günlerdir.

Ziyaretlerimiz, bir arada olmalarımız, küçüklerimizi sevindirmemiz ve büyüklerimizin gönüllerinde yer almamız sadece manevi duygularımızı pekiştirmekle kalmayıp, geçmiş ve gelecek arasında da bağ kuruyor, geleneklerimizin devam etmesini sağlıyor.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın barış, dostluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Bayram sabahlarında yaşadığımız heyecanın ve mutluluğun her daim devam etmesi dileğiyle…

Saygılarımla,

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.