enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Protokolü Terörü Lanetliyor

Denizli Protokolü Terörü Lanetliyor
18.09.2017
A+
A-

Çallı Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın  Mardin’ in Nusaybin ilçesi Çalıköyü mahallesinde devam eden operasyonlarda şehit düşmesinin ardından Denizli protokolü teröre lanet, şehidimize Allah’tan rahmet mesajlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu yaptığı paylaşımda

”Nusaybin’de alçak terör örgütünün Şehit ettiği Hemşehrimiz Muhammet Arıkan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptığı paylaşımda

”Mardin Nusaybin’de Şehit olan Denizlili kardeşimiz Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun.”dedi.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Şehidimiz için bir mesaj yayımladı

Basmacı, “Denizlili Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın Mardin’in Nusaybin ilçesindeki operasyonlarda şehit olduğu haberini üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Artık şehit haberleri duymak istemiyoruz. Yanan 80 milyon insanımızın yüreğidir. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun bir insanın vatan savunması esnasında hele hele terör kurşunu ile hayatını kaybetmesi üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Her gün şehit haberlerinin son bulması için dua ediyoruz. Terörün her türlüsünü lanetlemekle birlikte hükümetin uyguladığı iç ve dış yanlış politikalara rağmen terörün bir an önce son bulacağı ve memlekette huzur ortamının tahsis edileceği günleri özlemle bekliyoruz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan yaptığı paylaşımda

Mardin Nusaybin’de Şehit olan Denizlili kardeşimiz Jan. Uz. Çvş Muhammet Arıkan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı paylaşımda

”Hemşehrimiz Uzman Çavuş Muhammet Arıkan kardeşime Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.”dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptığı paylaşımda

”Denizlimizin, ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun.”dedi.

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptığı paylaşımda

”Hemşehrimiz Uzman Çavuş Muhammet Arıkan şehit haberini üzüntüyle öğrendik. Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.”dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptığı Paylaşımda

”Mardin Nusaybin’de Şehit olan hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan kardeşimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.”dedi

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan yaptığı paylaşımda

”Mardin’de şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’a Allah’tan rahmet Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Vatan sağolsun.”dedi

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili şehidimiz için bir mesaj yayımladı

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Mardin Nusaybin’deki operasyonda şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Muhammet Arıkan için taziye mesajı yayınlayarak şehide Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Tefenlili mesajında “Denizlili Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olduğu haberi üzülerek öğrendik. Kahraman askerimizi kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Başta Şehidimiz Muhammet Arıkan’ın ailesi ve yakınları olmak üzere tüm milletimize başsağlığı dilerim. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden terör örgütlerine karşı yürütülen amansız mücadelenin içerisinde bulunan silahlı kuvvetlerimize Allah’tan kolaylık dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.