enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3367
EURO
35,1613
ALTIN
2.242,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
14°C
Denizli
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Çok Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Denizli Valisi’nden korona virüs tedbirleri konusunda açıklama

Denizli Valisi’nden korona virüs tedbirleri konusunda açıklama
06.11.2020
A+
A-

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, korona virüs tedbirleri konusunda Denizli Valiliği konferans salonunda sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ile bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda maske, mesafe ve hijyen kurallarına öncelikli olarak dikkat çekilirken, vatandaşların bu süreçte komşuluk, misafirlik ve ziyaretlerin askıya alınması konusunda bilgilendirme gerçekleştirildi. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ilerleyen dönemlerde okullarda ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı ile ilgili durumların değişiklik gösterebileceğini belirtti. Vali Atik, yemek yemek için gittiği bir restoranda kapıdaki görevlilerin kendisinin HES kodunu sormalarının hoşuna gittiğini ve bu durumun bütün noktalarda uygulanması konusunda denetimlerinde gerçekleştiğini belirtti.

“Türkiye’de ki artış ile paralel olarak Denizli’de de aynı durum gözlemleniyor”


Vali Atik, korona virüsün Denizli’de ki artışı hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Atik, “Türkiye’de ki artış ile paralel olarak Denizli’de de aynı durum gözlemleniyor. Bizler yapmış olduğumuz çalışmalarda artış hızını ne kadar durdurabilirsek kendimizi şanslı hissedeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile imkanlar doğrultusunda tekrar toplantı yaparak ek korona virüs tedbirlerini gözden geçirmeye devam ediyoruz. İl Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte yeniden tedbirlere yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Denizli’de basınımızı bu süreçte mücadelede bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bilinçlendirici, uyarıcı ve bilgilendirici yayınlar ile yanımızda yer almasını istiyoruz” dedi.

“Devlet hastanelerindeki süreç normal”


Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Atik, “Devlet hastanelerindeki süreç normal, her an gibi bir sıkıntı bulunmuyor. Denizli’de 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması konusunda görüşme olabilir. Bu konuda tek başımıza bir karar alma durumu yok. Toplumun her kesimine ulaşarak, fikirler ile uygulamamızı ortaya koyacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.