enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Yeni Valisini karşıladı

Denizli Yeni Valisini karşıladı
05.07.2017
A+
A-

21 Haziran 2017 tarihli ve 30103 sayılı Resmi Gazete yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Denizli’ye atanan Hasan Karahan Denizli’ye geldi. Uçakla Çardak hava alanına inen Karahan’ı burada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ve protokol üyeleri karşıladı.

Denizli’nin çiçeği burnunda yeni valisi Karahan Çardaktan karayolu ile Denizli’ye geldi. İlk olarak görev yeri olan Denizli Valiliği’ne gelen Karahan’ı burada kurum müdürleri ve STK temsilcileri çiçeklerle karşıladı. Daha sonra valilik toplantı salonuna geçen Karahan kendisini karşılamaya gelenlere konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.