enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli’de FETÖ/PDY operasyonları toplam:5 tutuklama

Denizli’de 14-20 ekim tarihleri arasında, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 4 ille ortak yapılan operasyonlarda 9 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 2 şahıs gözaltına alınırken, 6 kişi adli kontrol şartı ile 1 kişi ise adli makamlarca serbest bırakıldı.

Denizli’de FETÖ/PDY operasyonları toplam:5 tutuklama
22.10.2019
A+
A-

Denizli’de FETÖ/PDT terör örgütüne yönelik operasyon devam ediyor. 14-20 ekim tarihleri arasında Denizli ve 4 ilde yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Bu tarihler arasındaki bir operasyonda daha FETÖ/PDY örgütüne üye olmak ve isteyerek yardım etmek suçunda 3 şahıs gözaltına alınarak tutuklandı.

2 TUTUKLAMA

Gerçekleştirilen operasyonlarda,14-20 ekim tarihleri arasında FETÖ/PDY terör örgütünü mahrem yapılanmasına yönelik olarak (4) il ile birlikte ortak olarak yapılan operasyonlar sonucunda ankesör/sabit hatlardan arandıkları tespit edilen (9) şahıs yakalanarak, gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen (2) şahıs tutuklandı, (6) şahıs adli kontrol kararı ile (1) şahıs Adli Makamlarca serbest bırakıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

14-20 ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen bir operasyonda daha ise,; FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak ve silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek suçlarından (3) şahıs yakalanarak göz altına alındı. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.