enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3848
EURO
34,7861
ALTIN
2.398,64
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Denizli’de Fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi!

Denizli’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan rüzgar, reklam panolarını devirdi, çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Büyük çapta maddi hasarların meydana geldiği olaylarda belediye ve itfaiye ekipleri yoğun uğraş veriyor.

Denizli’de Fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi!
05.02.2020
A+
A-

Denizli’de meteoroloji ve AFAD tarafından uyarısı yapılan şiddetli fırtına etkili oluyor. Öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan fırtınanın şiddeti kimi zaman saatte 90 kilometreyi buluyor. Tüm il genelinde etkili olan şiddetli fırtınada evlerin çatıları uçtu, bazı mahallelerde şiddetli rüzgara dayanamayan cami minarelerinin üst bölümleri yıkıldı, çok sayıda ağaç da arabaların üzerine ya da yollara devrildi.

ESMA HATUN CAMİSİNİN MİNARESİ YIKILDI

Şiddetli fırtınadan nasibini alan yerler arasında Esma Hatun Camisi oldu. Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesinde yer alan caminin minarelerinden birisinin üst kısmı şiddetli rüzgara dayanamayarak çöktü. Çökme anında kimsenin olay yerinde olmaması olası bir faciayı engelledi.

ÇOK SAYIDA MAHALLEDE ÇATILAR UÇTU

İl merkezinde şiddetli hissedilen fırtınada çok sayıda evin çatısı uçtu. Muratdede, Sırakapılar, Yenişehir, Topraklık, 15 Mayıs ve İlbade Mahallelerinde uçan çatılar arabaların üzerine düştü. Fırtınada bir vatandaşın düşen çatıda tehlikeli yürüyüşü de dikkatlerden kaçmadı. Tehlike dolu anları bir vatandaş telefonu ile görüntüledi.

AĞAÇLAR YIKILDI

Fırtınada çok sayıda noktada ağaçlar devrildi. Olaylarda herhangi olumsuzluk ve yaralanma olmazken, ağaçların üzerine devrildiği araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.