enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,8020
ALTIN
2.395,43
BIST
10.285,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Denizli’de işyerleri Korona Virüsü nedeniyle kapatıyor

Korona virüs önlemleri kapsamında ulusal mağazaların iş yerlerini geçici bir süre kapatmasını ardından AVM’ler hayalet bir yapıya büründü. Büyük firmaların yanı sıra Denizli’de de çok sayıda mağaza kapısına geçici bir süre kilit vurdu. Mağazaların yaklaşık 1 ay kapalı kalması bekleniyor.

Denizli’de işyerleri Korona Virüsü nedeniyle kapatıyor
20.03.2020
A+
A-

Çin’den dünyaya yayılan ve Türkiye’de şimdiye kadar 4 can alan korona virüse karşı önlemler sürüyor. Devletin aldığı liglerin ertelenmesi ve vatandaşları bir araya getirecek yerlerin kapatılmasının ardından hala açık olan AVM’ler tepki çekerken, bu merkezlerde mağazası bulunan firmalar ise işyerilerini kapattı. Dün Boyner ve YKM gibi iki büyük firmanın faaliyetleri geçici bir süre durdurma kararını almasının ardından çok sayıda şirket mağazaları geçici bri süre kapatma kararı aldı.

19 MART İTİBARİYLE MAĞAZALARINI KAPATTILAR

Vakko, LC Waikiki, Beymen, Kiğılı, Network, Karaca, Yargıcı, Marks & Spencer, GAP, Samsonite, İpekyol, Tumi, B&G, Faik Sönmez, Efor, Mudo, Roman, Twigy, Twist, Machka, Avva, Altınyıldız ve Lufian gibi birçok marka mağazalarını geçici olarak kapattığını belirtti.

AVM’LER HAYALET ŞEHRE DÖNÜŞTÜ

Büyük firmaların dükkanlarını kapatmasını ardından bu firmaların mağazalarının bulunduğu AVM’ler adeta hayalet şehre dönüştü. Denizli’de az sayıda mağaza faaliyetlerine devam ederken, marketler ise halkın gıda ihtiyacını karşılaması için açık kalmaya devam edecek.

YEREL FİRMALAR DA MAĞAZALARINI KAPATIYOR

Hızla yayılan virüse karşı yerel firmalar da önlem alıyor. Denizli genelinde çok sayıda firma işyerilerini geçici bir süre kapatmak zorunda kaldı. Kapanan yerler arasında avukatlık büroları, emlak ofisleri, giyim mağazaları yer alıyor. Bunlardan biri Denizlisosyete pazarı oldu. Sosyete pazarı sosyal medyadan “Çalışanlarımızın, sizin ve ailelerinizin sağlığı bizim için en öncelikli konu.

Covid-19 tedbirleri doğrultusunda sizlere sunduğumuz renkli ortamımıza sağlıkla devam edebilmek için mağazamızı geçici bir süreyle kapatma kararı aldık. Sizlerden ayrı kalacağımız süre boyunca özlemle kapılarımızı açacağımız günü bekleyeceğiz” dedi.

BANKALARDAN ÖNLEM

Tüm bunlar yaşanırken vatandaşın en uğrak yerleri arasında yer alan bankalar ise kendi önlemini almaya devam ediyor. Bazı bankalar tedbir gereği bazı ilçelerdeki şubelerini kapatırken bazı bankalar ise banka içine e yoğunluk oluşmaması adına içeriğe müşterilerini teker teker alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.