enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli’den de Yüzlerce Kişiyi Mağdur Ettiler

Denizli’den de Yüzlerce Kişiyi Mağdur Ettiler
12.03.2018
A+
A-

Çiftlik Bank’ın aralarında yüzlerce Denizlili vatandaşında olduğu onbinlerce kişiyi dolandırdığı ve şirket yöneticisinin ‘Başınızın çaresine bakın’ dediği ortaya çıktı.

Aralarında yüzlerce Denizlili vatandaşında olduğu on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlik Bank sırra kadem bastı. Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, merkezin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi. Çiftlik Bank Genel Müdürü Niyazi Karakoç’un ise bayilerle bir toplantı yaparak “Ben de kandırıldım. Mehmet Aydın’a ulaşamıyorum. Başınızın çaresine bakın” dediği öğrenildi.

Hürriyet‘in haberine göre, Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank ile ilgili önemli bir gelişmenin yaşandığı öğrenildi. Şirketin İstanbul Ümraniye’deki merkezine giden üyeler şoke oldu. Üyeler, binada bulunan şirketin boşaltıldığını gördü. Üyeler muhattap bulamazken, şirket binasının hafta sonu itibarıyla boşaltıldığı bilgisi verildi.

Çiftlik Bank bayilerinin katıldığı toplantıda Genel Müdür Niyazi Karakoç, “İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey’e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çiftlik Bank ile ilgili bakanlığın idari yaptırımlar uyguladığını ve reklamları durdurduğunu, paralarını yatıran vatandaşların cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunabileceklerini ve dava açabileceklerini söylemişti.

Denizli’den yüzlerce yatırımcısı olan Çiftlik Bank, bir çeşit saadet zinciri vaadi ile yola çıkmış, kısa sürede dolandırıldığını anlayan vatandaşlar paralarını geri alamamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.