enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2457
EURO
34,7272
ALTIN
2.390,37
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

DENİZLİSPOR’UN VAR OLMA MÜCADELESİ

DENİZLİSPOR’UN VAR OLMA MÜCADELESİ
31.01.2018
A+
A-

Denizlispor nedense Adanaspor maçı sonrası, sanki ligde kalmış gibi bir rehavete girdi. Ardından ikinci yarının ilk deplasman maçı olan İstanbulspor’a konuk oldu.

Yine ne hikmetse deplasmanda galip gelemeyen tek takım olma özelliğini bozamadı.

Ben burada suçlu aramayacağım. Aramanın da bu saatten sonra  bir anlamı yok. Ama bir gerçek var. Denizlispor için bıçak kemiğe dayandı. Bunu herkesin bilmesi lazım ona göre pozisyon alması gerekir.

Gelelim pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçına.

Tüm Denizlispor sevdalıların ve halkının stadyuma gelip yerlerini almaları gerekir.

Öyle sokakta, kahvede, internet ortamında ahkam kesmekle bu işler olmaz. Denizlispor’un başarılı olması için taşın altına elimizi koymamız gerekiyor.

Yönetim de bu maç için biletleri bedava yapsın çünkü Eskişehir maçı Denizlispor’un bu ligde var olma maçı.

Onun için diyorum ki herkes pazar günü stadyuma gelmeli. Denizlispor’umuzun kaderi için var gücüyle doksan dakika yanında olmalı.

Haydi Denizli maça…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.