enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli’yi Birbirine Kattı

Denizli’yi Birbirine Kattı
11.03.2018
A+
A-

Denizli Demokrasi Meydanı’nda akıl almaz olay yaşandı. Alkollü olduğu tahmin edilen bir araç sürücüsü 2 araca kasıtlı çarptıktan sonra alışveriş merkezinin önüne çıktıktan sonra gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Olay dün gece 02.00 sularında meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, İncilipınar istikametinden gelen bir transporter araç sürücüsü, 3 kez geri geri gelerek park halindeki bir araca çarptı. Hızını alamayan şahıs daha sonra Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ndeki kavşakta ters yönde olan bir araca çarptı. Bu kadarla kalmayan alkollü sürücü ters yönden girdiği kavşaktan Alışveriş merkezinin ana kapısının bulunduğu alana mermerleri kırarak çıktı ve durdu. Daha sonra aracını son ses müziğini açarak beklemeye başladı.

İddialara göre, 145 promil alkollü olduğu belirtilen sürücü olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Ekipler ifadesi alınmak üzere şahsı karakola götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.