enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Emlakçılar yeni düzenlemeden memnun

Denizli Emlakçılar Odası tarafından yeni düzenleme ile 5 Aralık tarihine kadar alınması gereken Yeterlilik Belgesi’ne hak kazanan üyeler için tören düzenlendi.

Emlakçılar yeni düzenlemeden memnun
24.09.2019
A+
A-

Denizli Emlakçılar Odası tarafından, yeni düzenleme hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Denizli Esnaf Sarayı’nda düzenlenen toplantıya Denizli Ticaret İl Müdürlüğü yetkileri ve Denizli Emlak Odası Başkanı Hakan Arslan ve yönetimi hazır bulundu.

DÜZENLEME BÜYÜK FIRSAT

Çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda Denizli Emlakçılar Odası Hakan Arslan, Emlakçılar için hazırlanan yeni düzenleme hakkında bilgi verdi. 5 Aralık tarihinde sonra erecek olan düzenlemenin Emlakçılar için büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Hakan Arslan “Yıllardır emlakçılar olarak daha uygun şartlar ve çerçevesi çizilmiş bir meslek kriterleri istiyorduk. Resmi gazetede yayınlanan yönetmelik sonrası bizlere mesleğimizin geleceği için çok önemli kararlar alındı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Artık bizlerde yönetmeliğe uygun olarak mesleğimizi yapacağız. Bu anlamda üyelerimizin ve meslektaşlarımızın yeterlilik belgelerini bir an önce almalarını tavsiye ediyoruz. Mesleğimiz adına bu başarılı adımların atılması sevindirici bir durumdur” dedi.
Yapılan bilgilendirme toplantılarının ardından yeterlilik belgesi almaya hak kazanan üyelere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.