enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5717
EURO
34,9981
ALTIN
2.460,27
BIST
9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Erdoğan Denizli’de Halka Hitap Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftasonu geleceği Denizli programı netleşmeye başladı.

Erdoğan Denizli’de Halka Hitap Edecek
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftasonu geleceği Denizli programı netleşmeye başladı.
Erdoğan, sadece nikahta değil, şehirde bir dizi temaslarda bulunmak için geliyor.

ÇINAR’DA HALKA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Aralık Cumartesi günü Denizli’ye gelecek. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Zeybekci’nin Nikah törenine katılacak olan Erdoğan, nikahın ardından Denizli’de bir dizi temaslarda bulunacak. İlk olarak nikah ile başlayacak olan Cumhurbaşkanı’nın programı saat olarak netleşmezken, Delikliçınar Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacağı ve halka hitap edeceği ifade ediliyor.

PARTİDEKİ KİLİDİ ÇÖZMEYE GELİYOR

Yerel seçimler öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı adayı dışında herhangi bir ilçede aday belirlemiş olan Ak Parti’de son günlerde yaşanan iç tartışmaların da Cumhurbaşkanı’nın ziyareti ile sona ermesi bekleniyor. Hali hazırda Pamukkale ve Merkezefendi’de aday konusunda bir çok iddilarının bulunduğu AK Parti’de Erdoğan’ın şehre gelmesinden önce belirlenmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.