enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5101
EURO
34,8700
ALTIN
2.450,28
BIST
9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Hamilelik Okulu sertifikaları Başkan Zolan’dan

Hamilelik Okulu sertifikaları Başkan Zolan’dan
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 8’inci dönem mezuniyet sevinci yaşandı. Anne ve anne adaylarına sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu, 8’inci dönemi sona erdi. Hamilelik Okulu’nun 8’inci dönem sertifika töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde gerçekleşti. Mezuniyet törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anne ve anne adaylarına yaptığı konuşmada, “Burada hem hamilelik döneminizle hem de sonrası ile ilgili uzmanlar tarafından bilgilendirildiniz. Bu bilgiler ışığında hata yapmamayı ve bu süreçte doğru bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorsunuz” diye konuştu.

 Toplam 240 kursiyer mezun oldu

Amaçlarının anne adaylarının bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmesi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “8. dönemin sonuna geldik ve toplam 240 kursiyerimiz bu okuldan mezun oldu. Çocuk demek bereket demektir. Güzel bir nesil olsun ve bizden daha güzel bir ülkede yaşasınlar. Bugün dünden daha iyiyiz. Yarın da bugünden daha iyi olsun inşallah” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, kursiyerlere sertifikalarını verdi.   

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.