enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Honaz’da İşler İyice Karıştı

Honaz’da İşler İyice Karıştı
17.11.2017
A+
A-

Honaz İlçesinde 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak’ın ardından 18 Ekim’de kaybolan Murat Uğur Pınarbaş’ın kaybolmasını ardından Pınarbaş’ın anne ve babasının Müge Anlı’nın programa çıkmasıyla birlikte ortaya çıkan şok iddialar Türkiye gündemine oturmuştu.

mericulukus.com ‘un haberine göre, kaybolan iki kişinin yanı sıra 6 diğer kişinin de hayatının tehlike de olduğu ortaya atılınca gözler Fatih B.’ye çevrilmişti. Tüm bu yaşananlar sonrası Müge Anlı’nın çağrısı ile birlikte Honaz İlçesi’nde 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak ve daha sonra aynı şekilde 18 Ekim’de kaybolan Murat Uğur Pınarbaş için önce Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Su Altı Arama Kurtarma Ekipleri Honaz İlçesi, Aydınlar Mahallesinde bulunan Akbaş Barajında saatlerce arama tarama faaliyetinde bulundu. Fakat tüm aramalara rağmen sonuç alınamadı. Daha sonra Akbaş Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda Murat Uğur Pınarbaş’a ait cep telefonu bulundu. Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli deneyimli polislerden oluşan özel ekip, çalışmalarını bu nokta da yoğunlaştırdı. Kayıp kişilerin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine ise Ankara’daki Emniyet Genel Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nden ‘Obert’ ve ‘Melo’ adlı kadavra arama köpekleri getirildi. Köpek eğitim uzmanı polisler, köpeklerle cep telefonunun bulunduğu baraj çevresini taradı. Köpeklerin tepki verdiği Karaçay Deresi’ndeki iki alan, iş makinesiyle kazıldı. Ancak herhangi bir ize rastlanmadı. Arama çalışmaları ise genişletilerek devam etti.

GELEN BİR TELEFON TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ!
Bugün yine erken saatler de Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli deneyimli polislerden oluşan özel ekip, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nden getirilen  ‘Obert’ ve ‘Melo’ adlı kadavra arama köpekleri ile arama çalışmasına devam etti. Tam bu sırada Müge Anlı’nın canlı yayınına bir telefon geldi ve isminin açıklanmaya kişi, Fatih B.’nin bir ortamda bir arkadaşına, ‘saklanıyorum, diğerlerini temizlemeden teslim olmayacağım’ dediğini iddia edip söylemesi stüdyo da bulunanların ve ismi geçen kişilerin tüylerini diken diken etti. Ayrıca dün yine ölüm listedeki 8. Kişinin Fatih B.’nin eski ve boşandığı eşi Rüya olduğu iddia edilmişti.

İSMİNİ AÇIKMAYAN KİŞİNİN ŞOK İDDİASI!
Tüm bunlar yaşanırken Müge Anlı’ya bağlanan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kişinin Fatih B.’yi Denizli’de gördüğünü ve bir telefon konuşmasına şahit olduğunu söyledi. Bu telefon görüşmesinde karşı tarafa Fatih B. ‘’benim acilen 80 veya 90 Bin Liraya ihtiyacım var. Başımda büyük dertler var’’ dediği iddia edildi. Yanında da Horasanlı Serkan olarak tanınan şahsın olduğu iddialar arasında yer aldı.

HORASANLI SERKAN KONUŞTU!
Hakkında böyle bir iddianın ve isminin geçtiğini öğrene ve daha sonra programı arayan Horasanlı Serkan olarak bilinen Serkan Bahar, Denizli’de Müge Anlı’nın ekibine yaşananlarla ilgili bilgi verdi ve iddiaları yalanlayarak yeni iddialarda bulundu. Serkan Bahar yaptığı açıklama da, ‘’Fatih Bayrak’ın beni araması ve para istemesi için hiçbir gerekçe yok. Çünkü Fatih ile benim aramda yaşanmış bir olay ve husumet var.  Bir gün küfür ede ede etrafta gezerken biz rahatsız olduk. O kişi bizi hedef seçtiği için olay yerinde uzaklaşmak için arabamıza bindik giderken aracı ile gelip önümüzü kesti ve silah çekti. Aramızda itiş kalkış yaşandı ve kendimizi korumak için onu darp etmek zorunda kaldık. Bu hastanelik oldu. Bu yüzden onunla merhabamız olamaz çünkü hasımız. Fatih 2 gün hastane de müşahede altında kaldı. Bu arada bugün konuşan ve o gün Fatih için hastaneye gelen kişiler, şimdi sessiz ve zarar görüyorlar. Bu arada hatırlıyorum, kaybolan Soner Kızılırmak ve Murat Uğur Pınarbaş’ta oradaydı. Ben Soner ve Murat’ı daha önce de Fatih’in yanında gördüm. Daha sonra biz mahkemelik olduk ve mahkeme koridorunda Fatih ile bir kez denk geldik. Bana napacağız ağabey dedi. Ben de terbiyesizlik yaptınız, tanımadığınız kişilerin önünü kestiniz, suçunuzu kabul edeceksiniz dedim. Tamam ağabey dedi ve konu orada kapandı bir daha yüzünü görmedim. Bizim için de Fatih mevzusu kapandı. Bu ssatten sonra ne Fatih benim yoluma çıkar ne de ben görürsem Fatih’e selam veririm. Bu sebepten dolayı Fatih’in benden para isteme gibi bir durumu olamaz. Ancak, benim ismimi geçiren arkadaş kimse programa çıksın ve doğruları konuşsun. Çünkü, bunu söyleyen her kimse Fatih ile birlikte bu naneleri yediler, bu insanların canını yaktılar, benle ilgili bir kuyruk acısı var, napalım işte Serkan’a yıkalım hedef şaşırtalım herkes Serkan’a odaklanırken biz de işimize bakalım. Amaç bu yani.’’ İfadelerinde bulundu.

MİLLETTEN HARAÇ İSTEYİP, DARP EDİYORLARDI…
Serkan Bahar ayrıca Fatih ve arkadaşları ile ilgili olarak, bu sözde isim açıklayan ve iddia da bulunan kişiler ve Fatih’in arkadaşları iyi araştırılsın. Bunlar bazı kişilerden zorla haraç isteyip, kimini eğleneceğiz diye götürüp darp edip cebindeki paraları alan kişiler. Gözünü kestirdiği insanlara eziyet eden bir kişi bu. Bunun yaşam tarzı bu. Bu kişinin başka canlar yakmadan ve başka anne ve babaları üzmeden ortaya çıkarsınlar. Nerede olduğunu söylesinler. Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.