enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2538
EURO
34,8274
ALTIN
2.425,06
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Parçalı Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
31°C

Horoz’un Gözdesine Göz-Göz Kancası

Spor Toto Süper Lig’de transferin gözde oyuncusu Hugo Rodallega’yı transfer etmek isteyen takımlar arasına Göztepe de dahil oldu. Denizlispor ile anlaşmaya sağlayamayan Kolombiyalı golcü için girişimler devam ediyor.

Horoz’un Gözdesine Göz-Göz Kancası
15.06.2019
A+
A-

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve birçok takımdan teklif alan Rodallega’nın, Süper Lig’in yeni ekibi Denizlispor ile görüşmelerinden sonuç çıkmamıştı. Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat görüşmeler için,”’Oyuncuya bir teklif yaptık. Ancak telaffuz edilen bazı rakamlar hatalıdır. Kendisine 1.1 milyon Euro’luk bir teklifimiz oldu. 3 gün kadar bir görüşmemiz de oldu ancak son olarak bize ülkesine gitmek istediğini belirtti’’ dedi.

GÖZ-GÖZ DEVREDE

İzmir ekibinin menajerler vasıtasıyla 33 yaşındaki teklifini ilettiği ve gelecek cevabı beklemeye başladığı iddia edildi. Göztepe’nin bu transferde en büyük kozu ise İzmir. Bir dönem Akhisarspor’da forma giyen Rodallega, o dönemde İzmir’de yaşarken, hem oyuncunun hem de ailesinin şehri sevmesi bu transferde sarı-kırmızılıların elini oldukça güçlendiriyor. Oyuncunun Trabzonspor ile de henüz köprüleri atmadığı öğrenilirken, Kolombiyalı golcünün geleceğinin önümüzdeki hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Son 4 sezondur Türkiye’de top koşturan deneyimli golcü, 137 resmi maçta rakip filelere 60 gol bırakmayı başardı.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.