enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

İki Büyük Sosyal Medya Grubu Buluştu

İki Büyük Sosyal Medya Grubu Buluştu
25.07.2017
A+
A-

Denizli’de yaşanan trafik olaylarının etkin bir şekilde paylaşıldığı ve toplum bilinçlendirmesi sağlayan, iki sosyal medya grubu Üçlerde bir araya geldi. İki grup fikir paylaşımında bulundu, projeler hakkında konuştu.

2 Dev Aile buluştu

Denizli’de sosyal paylaşım grubu olarak hizmet veren Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu ile Volkswagen Team Platformu Üçler’de buluştu. İki grup üyelerinin tanıştı ve fikir paylaşımında bulundu.

Ortak Projeler İçin Buluştular

Denizli trafiğini etki olarak takip eden ve oldukça popüler olan iki grup Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu ile Volkswagen Team Platformu birlikte oluşturacakları projeler için buluştular.

Denizli Volkswagen Team Topluluğu başkanlar Arda Gürkan, İsmail Dinçel, Mahmut Alper ve Semih Avcı ile yönetim kurulu üyeleri Osman Döğer, Ahmet Acar, İlhan Aktümen yaklaşık 67 üye ile birlikte geceye katılım sağladı.Denizli Trafik yol Yardımlaşma ile Volkswagen Team gurubu öncelikle trafikte saygı ve kurallara uygun hareket etme prensibine dayalı projeler ile üyelerine sürekli bilgilendiriyor.

2014 yılında kurulan Volkswagen Team Başkanı Arda Gürkan, Sun Gazetesi ve sonnoktagazetesi.com gazete yetkilisi Erol Kes’e verdiği bilgide, kuruluş amaçları doğrultusunda her geçen gün büyüdüklerini, üye olan arkadaşlarının da sosyal yapı içinde kurallara uyma zorunluluğu olduğunu hatırlattı. Uymayanların gruptan dışlandığı ve toplantılara alınmadığı, etkinliklere yer verilmediğini söyledi. Arda Gürkan Trafik ve hareket halinde olan insanların her an yardım almaya muhtaç duruma gelebileceğinin unutulmaması gerektiğini belirtti. Sosyal grup ve platform olarak WW ailesinin her geçen gün güçlendiğini, çok üye yerine sağlam ve kurallara uyan toplum içinde ortak kararlara saygı duyan bilinçli üyeler ile yola devem edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.