enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2544
EURO
34,7758
ALTIN
2.395,10
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
24°C

İki farklı şehir, iki farklı dert dinleme ve çözüm bulma tekniği

Seyyar makam uygulamasıyla halkın sorunlarını yerinde dinlemeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer, İzmir’in Göztepe, Mithatpaşa ve Murat Reis mahallelerini ziyaret etti. Denizli’de vatandaşların ‘halk günleri’ adı altında belediyeye gelerek sorunlarını anlatığını bildiğimizden bu haberin örnek olabileceğini düşündük.

İki farklı şehir, iki farklı dert dinleme ve çözüm bulma tekniği
03.12.2019
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer, seyyar makam aracıyla mahallelerdeki vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Soyer son olarak, Göztepe, Mithatpaşa ve Murat Reis mahallelerini ziyaret etti. “Muhtarlarımız, vatandaşlarımız belediye kapısının önünde beklemeyecek. Biz onların yanına gideceğiz” diyen Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve belediye bürokratları da eşlik etti. Muhtarlar ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Soyer, sorunlarla ilgili çözüm yollarını paylaştı. Tunç Soyer’in son durağı ise Hatay Pazaryeri oldu. Soyer burada da, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DENİZLİ’DE VATANDAŞ MAKAMA GELİYOR

Denizli’de vatandaşlar ‘halk günleri’ adı altında belediyeye gelerek sorunlarını paylaşıyor. Amacın sorunları dinlemek ve çözüm bulmak olduğu bu girişimlerde Başkan Soyer’in uygulaması büyük takdir görüyor. Denizli’de Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bu sisteme geçmesinin büyük fayda sağlayacağını düşündüğümüz için haberi siz değerli okuyucularımızla paylaşmak ve örnek teşkil etmesini düşündük.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.