enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İLK NEFESİMİZDEN SON ANIMIZA KADAR YANIMIZDALAR

İLK NEFESİMİZDEN SON ANIMIZA KADAR YANIMIZDALAR
13.05.2018
A+
A-
Denizli Ticaret Odası Başkanı (DTO) Uğur Erdoğan, ebe ve hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü’nü kutladı. Başkan Erdoğan, “Böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü’nü kutlar, sevdikleri ile sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilerim.” dedi.
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İşine insan ve meslek sevgisini katıp, hastasından güler yüz ve şefkatini esirgemeyen, sevmedikçe yapılması zor olan bir görevi hakkını vererek yerine getiren ebe ve hemşirelerimizin hakkı ödenmez. İlk nefesimizden son nefesimize kadar yaşam boyu sağlıklı olmamız adına en zor zamanlarımız da dahil her ihtiyaç duyduğumuzda yardım etmek için uzanan el, onların. Bireyin, dolayısıyla toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesinin yanında hastaların bakımının bilimsel bir yolla yapılmasını sağlayan emektarlar onlar. ‘Önce insan ve yaşam gelir’ diyerek toplumsal bir vazifeyi üstlenmiş iyilik timsali hemşirelerimiz, toplum için hayatı derecede önemli ve zor bir görevi ifa ediyor! Böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü’nü kutlar, sevdikleri ile sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilerim.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.