enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

İran’dan Denizli’ye Midesinde Uyuşturucu Getirdi

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İran’dan Denizli’ye uyuşturucu madde sevk eden bir şahıs yakalandı.

02.05.2019
A+
A-

Narkotik ekiplerince yabancı uyruklu bir şahsın İran’dan Denizli’ye yutmak sureti ile uyuşturucu madde getireceği şeklinde istihbarı bilgiler elde edilmesi üzerine yürütülen çalışmalarda havayolu ile İran’dan Denizli’ye uyuşturucu madde getiren şahıs beraberindeki 36 adet methadone hap ile yakalandı.

MİDESİ VE BAĞIRSAKLARINDAN ÇIKARTILDI

Rahatsızlanan şahıs Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde muayene ve tetkikleri yaptırılması ile çekilen radyoloji görüntülerinde mide ve bağırsak kısmında yabancı cisim tespit edildi. Hayati tehlikesi bulunan şahıs aynı gün ameliyata alındı. Pamukkale Üniversitesinde gerçekleştirilen ameliyat neticesinde şahsın mide ve bağırsak kısmından 13 paket halinde 47 gram Metamfetamin Maddesi ve 6 Paket halinde 21 gram Eroin Maddesi çıkartıldı.

Tedavi sürecisinin bitiminde adli mercilere sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KARŞIYAKA’DA DA OPERASYON

Ekiplerce yürütülen bir başka çalışmada ise Denizli Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde  satışı yapıldığı tespit edilen bir adrese operasyon düzenlendi. Narkotik madde arama köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda ikametin farklı kısımlarına gizlenen satışa hazır 155 paket halinde 325 gram esrar maddesi ile hassas terazi bulundu. Uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan 13.185 TL haksız kazanca el konuldu. Olayla ilgili yakalanarak göz altına alınan B.Ç.isimli kadın şüpheli 30.04.2019 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.