enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2823
EURO
34,8144
ALTIN
2.412,36
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

İrem Derici Şarkısını Denizli Festivali için uyarladı

İrem Derici Şarkısını Denizli Festivali için uyarladı
24.03.2018
A+
A-

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği ( DETGİS ) organizasyonu ile bu yıl 7.’si düzenelenen ‘’Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Festivali’’ bugün Denizli Ticaret Odası(DTO) önünde yapılan açılış konuşmaları ve 15 Temmuz Şehitleri Delikli Çınar Meydanı’na yapılan kortej ile resmen başladı. Gerçekleştirilen kortej yürüyüşünde ünlü sanatçı İrem Derici ‘Kalbimin tek sahibine’ adlı eserini Denizli festivali için uyarladı.

Denizli’de bugün gerçekleştirilen 7.Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Festivali’nin büyük coşku ile kortej yürüyüşü gerçekleşti.Ünlü sanatçı İrem Derici, Ünlü sunucu ve model Şebnem Schaefer ve Moda yazarı ve Marka Danışmanı Ümit Temurçin’in ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kortej yürüyüşünde üstü açık kırmızı arabadan Denizli Halkı ile buluşan İrem Derici, yürüyüş boyunca renkli kişiliği ile festivale ayrı bir tat kattı.

”Süper bir şehirde, süper insanlarla beraberiz”

İrem Derici’ye büyük ilgi gösteren Denizli Halkı ünlü sanatçı ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Derici bu yoğun ilgi için;“Dünya Havlu ve Bornoz Festivali için Denizli’deyiz. Çok mutluyum. Tahmin ettiğimden çok daha güzel bir ortam var burada. Bu kadar güzel bir kutlama olamaz. İnşallah sonu da çok güzel olacak. Üzerimde benim için özel tasarlanmış bir bornoz var. Sahne kıyafeti olarak dahi kullanılabilir. Süper bir şehirde, süper insanlarla beraberiz” dedi.

Ünlü pop sanatçısı İrem Derici yürüyüşte eline bir mikrafon alarak ‘Kalbimin tek sahibine’ adlı eserini Denizli festivali için uyarladı.

İşte İrem Derici’nin Denizli için uyarladığı şarkısı;

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.