enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İstanbul’daki Denizlililer DENBİR iftarında buluştu

İstanbul’daki Denizlililer DENBİR iftarında buluştu
06.06.2018
A+
A-

Denizlililer Birliği(DENBİR) her sene düzenleyerek gelenekselleştirdiği iftar yemeği,  bu sene de İstanbul’da yaşayan Denizlililer’i Yıldız Hisar Tesislerinde bir araya getirdi.

Açılış konuşmasını yapan DENBİR Vakfı’nın yeni Başkanı İhsan Uysal, iftar sofrasında geniş katılımla buluşan Denizlili hemşerilerine hoş geldiniz dileklerini ve teşekkürlerini ilettikten sonra, Vakfın yeni dönem projelerinden de kısaca bahsetti. “DENBİR Vakfı’nın bugüne kadar başarıyla yürüttüğü hemşeri kuruluşu olma vasfına, yeni dönemde sivil toplum örgütü olma özelliğini katacağız. Hemşeriler arası buluşmaların ve kaynaştırıcı etkinliklerin sayısı artacak. Bir sivil toplum örgütüne yaraşır pek çok yeni etkinlik yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi İstanbul’da okuyan Denizlili öğrencilerimize burs dağıtımı faaliyetimiz artarak devam edecek” dedi.

Konu Denizli İdi

Kuran okunarak, dualar eşliğinde başlayan iftar yemeğinde dostluklar pekiştirildi. İstanbul Boğazı’nın güzel manzarası eşliğinde konu hep Denizli idi. Eski anılar, “siz neredensiniz?”, “Aaa aynı okulda okumuşuz”, “biz de orada oturduk” gibi coşkulu keşifler, mutlu sohbetlerle renklenen gecenin sonunda, tüm konukların yüzü gülüyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.