enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İYİ Parti Merkezefendi Yeni Yönetimi Belli Oldu

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, Parti binasında basın toplantısı düzenledi. Demirci’nin yeni yönetim kurulunu açıkladığı toplantıda İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün de gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, Merkezefendi ilçe teşkilatını basın toplantısı ile açıkladı. Basın Toplantısında konuşan Demirci, ‘Yerel seçimlerde gece gündüz demeden Merkezefendimiz için çalışacağız. Merkezefendi’de girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız.’ ifadelerini kullandı. ‘İYİ Parti olarak Denizli’yi yönetmeye talip olduklarını bunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında, Parti lideri Meral Akşener önderliğinde bunu başaracaklarını’ sözlerine ekledi. Demirci Merkezefendi ilçe teşkilatı yeni yönetiminde bulunacak isimleri de açıkladı.

Yeni yönetimde yer alacak isimler şöyle;

Ahmet Salmış, Av. Ecem Yüceliş, Av. Kemal Galip Başkaya, Av. Muhammed Çağlar Çetin, Ayhan Matrak, Ayşe Ay,Demir Saltan, Deniz Demir,Fatih Ülkü, Fatma Ceylan, Fatma Tunç, Fazıl Demirdöğer.

‘MEVCUT ERK KARŞISINDA HEP İYİ’LERİ BULDU’

Merkezefendi İlçe Başkanı Demirci’nin açıklamalarının ardından sözü alan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Akgün, Yaklaşık üç yıl önce karanlığı aydınşığa dönüştürmek için yola çıkmıştık. Bu gün bu güneş, milletvekilleri ile, il, ilçe meclis üyeleri ile ısıtmaya başladı. Bu aydınlanmayı hissediyoruz. Her gün herkes Salı günlerini ayarladı. İYİ’lerin lideri Akşener ne konuşacak diye bekliyorlar. Medya neden az vakit ayırsa da sanal alemden takip ediliyor. Milletin sesiyiz dedik, mevcut erk maliyeyi dış güçler dediği başına da ABD’yi koyduğu bu güçlere MCKinsey’e bıraktı karşısında İYİ’leri buldu. Papaz davsasında da, Emeklilikte Yaşa Takılanlar meselesinde de bizleri karşısında buldu. En son da Andımız’ı ‘Varlığım Türk varlığına armağan olsun’ diyerek Türk milletinin önüne sundu. Bu ülkenin kuruluş gününü bir inşaat şantiyesinde kutlayanlara karşı çıkan da İYİ’ler olmuştur’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.