enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Kamyonet İnşaat Alanına Düştü

Kamyonet İnşaat Alanına Düştü
16.08.2017
A+
A-

Denizli-İzmir Karayolu’nda Kamyonet inşaat alanına düştü. Kazada edinilen bilgiye göre can kaybı yaşanmadı.

Çevredekilerin Bilgilerine Göre Can Kaybı Yok 

Denizli- İzmir Karayolu Turkuaz Otomotiv civarında bir inşaat alanına bir özel şirkete ait kamyonet yuvarlandı. Sebebinin henüz belirlenemediği kaza ile ilgili can kaybı olmadığı bilgisi edinilirken ayrıntılı bilgileri ilerleyen dakikalarda sitemizde bulabilirsiniz.

1 Ağır 3 Yaralı

Denizli’de meydana gelen feci kaza da, facianın eşiğinden dönüldü. Alınan bilgilere göre Bozburun Mahallesi’nde yapımı devam eden bir fabrikanın inşaatında meydana gelen kazada biri ağır üç kişi yaralandı. Turkuaz Otomotiv’in karşında yapılan fabrikanın prefabrik direklerini yerine koymaya çalışan Denizlili özel bir firmaya ait vinç ve çalışanları, mutlak ölümden döndüler. Kayma sonucu vinç, fabrikanın temelinin üzerindeki perde filiz demirlerin üzerine devrildi. Her biri 3 metre uzunluğunda olan demirler, kazada yamulurken vincin ön tarafından olan iki kişi hafif yaralandı. Vincin kabininde bulunan bir kişi ise devrilme esnasında kendini aşağıya attı. Beton zemine çıkan kişi ağır yaralandı.

 

KAYNAK:DENİZLİ TRAFİKTE YAŞAM GRUBU

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.