enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2403
EURO
34,9907
ALTIN
2.454,81
BIST
10.171,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C

Karahasanlı Mahallesinin Çılgın Muhtar Adayı

‘Mahallem ve Muhtarım’ programın konuğu Karahasanlı Mahalle Muhtar Adayı Mehmet emin Yıkım oldu. Farklı ve renkli kişiliği ile ön plana çıkan muhtar adayı Mehmet Emin Yıkım , Muhtar adaylığı sürecini ve vaatlerini Denizli Deda Haber’e anlattı.

Karahasanlı Mahallesinin Çılgın Muhtar Adayı
13.12.2018
A+
A-

Uzun yıllardır Karahasanlı Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Emin Yıkım, daha önce Seçukbey Mahallesi için muhtar adayı olduğunu ifade ederken, o dönemde seçim çalışmalarında kullandığı seçim şarkısını paylaştı. Yıkım, orijinal kimliği ile Karahasanlı Mahallesi’ne muhtarlığa talip olduğunu belirtirken, Karahasanlı Mahallesi’nin 11.00 nüfuslu bir yer olduğunu ve daha iyiye ve güzele layık olduğunu ifade etti. Karahasanlı Mahallesi’ne gelen hizmetlerin yavaş olduğunu söyleyen muhtar adayı Yıkım, Güvenlik açısından eksik olduğunu düşündüğü mahalle için güvenlik kameraları, sokak hayvanları için özel bir yer yapmak istediğini ifade eden Yıkım, eneglli bir kızının olduğunu ve bu nedenler engellilerin ve engeli ailelerinin ne tür sıkıntılar yaşadığı iyi bildiğini söyleyerek, Engelliler ile ilgili çalışmalarının olacağını ifade etti.

Denizli Deda Haber aracılığı ile seçmenlerine seslenen Karahasanlı Muhtar Adayı Mehmet Emin Yıkım, ‘Mahallemi seviyorum, Hizmet için geliyorum’ diyerek 2019 yerel seçimlerinde mahallelilerinden kendisine oy istedi.
Karahasanlı Mahalle Muhtar Adayı Mehmet Emin Yıkım ile yaptığımız röportajı buradan izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.