enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3423
EURO
34,7824
ALTIN
2.388,82
BIST
10.263,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez Hizmete Devam Edecek

Mahallem ve Muhtarım programı hız kesmeden devam ediyor. Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mustafa Gülmez’e konuk olan Tuncay Çamurcu, Gülmez ile mahallesi, muhtarlık görevi ve Pamukkale Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başlattığı ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında gerçekleştirilen mahalleler arası atık toplama yarışı hakkında hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez Hizmete Devam Edecek
19.12.2018
A+
A-

Karşıka Mahallesi’nde 15 yıldır muhtarlık görevini üstlenen Mustafa Gülmez, Mahallem ve Muhtarım programında Tuncay Çamurcu’yu konuk etti. Gülmez muhtarlık serüvenine,”Herşey Karşıyaka Mahallesi için” diyerek başladığını dile getirdi.

”DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez,”15 yıldır Karşıyaka mahalle muhtarlığı yapıyorum. 15 yıl sonunda bugün olumlu anlamda değişen Karşıyaka’ya kavuştuk. Karşıyaka Mahallesi tüm güzellikleri hakediyor. Yeni dönemde de Karşıyaka için adayım. Daha yapacak çok işimiz var”dedi.

‘SIFIR ATIK’ PROJESİNE TAM DESTEK

Pamukkale Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başlattığı ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında gerçekleştirilen mahalleler arası atık toplama yarışının içinde olduklarını belirten Muhtar Gülmez, projeye tam manasıyla destek verdiklerini belirtti. Gülmez,”Özellikle atık yağ konusun çok ciddi geri dönüşüm alıyoruz.Bizler Karşıyakalı olarak önce mahallemizi sonra ilçemizi ve tabiki şehrimizi çok sevdiğimiz için sıfır atık ile geleceğimize güzel bir dünya bırakmak için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz”dedi.

Gülmez, 3 Dönemdir muhtarlık yaptığı Karşıyaka mahallesi için 2019 yerel seçimlerinde Karşıyaka mahalle muhtarlığıiçin tekrar aday olduğunu söyledi…

KARŞIYAKA MAHALLE MUHTARI MUSTAFA GÜLMEZ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ KEYİFLİ RÖPORTAJI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.