enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Kayıp Gençten Haber Alınamıyor

Kayıp Gençten Haber Alınamıyor
16.03.2018
A+
A-

Denizli’de dün gece araçla evden çıkan 20 yaşındaki gençten haber alınamıyor.

 Denizli’nin Pamukkale İlçesi Kayhan Mahallesi’nde  ikamet eden 20 yaşındak rapçi Onur Özeren ve arkadşları geçtiğimiz aylarda çektikleri klip ile adından söz ettirmişti. Aynı zamanda önemli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Özeren’den dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamıyor.

İş yerine de gitmedi

Onur Özeren, dün akşam saatlerinde 20 BU 872 plakalı araç ile evden çıktı ancak bir daha evine dönmedi. Sabaha kadar bekleyen ancak sabah saatlerinde işyerine de gitmediği bilgisini alan aile ve arkadaşları her yerde genç adamı arıyor. Aile,  oğullarını görenlerin en yakın karakola ya da “05067987628” numaralı telefona bilgi vermesini istiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.