enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Kızılay ve PTT El Ele Kan Bağışına Dikkat Çektiler

PTT Denizli Başmüdürlüğü çalışanları Kızılay ile yapılan işbirliği gereği kan bağışında bulundu.

Kızılay ve PTT El Ele Kan Bağışına Dikkat Çektiler
15.11.2018
A+
A-

Kan ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak için Kızılay ile PTT arasında düzenlenen protokol gereğince Denizli PTT Başmüdürlüğü’nde görev yapan memurlar kan bağışında bulundu. Gazi Bulvarı’na kurulan Kızılay’ın mobil aracına vatandaşlarda ilgi gösterdi ve kan bağışında bulundu.

SERDAL BURSALI : ‘KAN BAĞIŞI ACİL DEĞİL , SÜREKLİ İHTİYAÇTIR.’

Kan bağışı öncesinde basına açıklamalarda bulunan PTT Denizli Başmüdürü Serdal Bursalı, ‘PTT’nin klasik faaliyetlerinin yanında sosyal sorumluluk projeleri bizim için çok önemli. Bunlardan bir tanesi de kan bağışı. Denizli Kızılay’ı ile birlikte bu kan bağışı kampanyasını düzenledik. Kan bağışı acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Biz de PTT Baş Müdürlüğü olarak bir nebzede olsa katkıda bulunursak büyük mutluluk duyacağız. Kızılay’ımız için yeterli kan bağışını bu arabada sağlamak istiyoruz. Bundan sonra da projelerimiz devam edecek. Huzurlarınızda Kızılay’a sadece kan bağışında değil, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğu için şahsım ve PTT adına teşekkür etmek istiyorum.’ dedi.

Mobil araç Kızılay’a destek için Denizli’nin en yoğun şubesinin önünde kuruldu. PTT Başmüdürlüğü 500 personeli ile kan bağışına destekte bulunurken, PTT’ye işlem için gelen vatandaşlarda kan bağışı kampanyasına destek sağladı. Mobil araç iki gün boyunca hizmet verecek.

‘PTT VASITASI İLE HEM KANLARINIZI HEM DE SEVGİLERİNİ GÖNDERİN’

Denizli Kızılay Şubesi Başkanı Erdal Otçu, “ PTT’ye çok teşekkür ediyoruz. PTT’de, Kızılay gibi ülkemizin en eski kuruluşlarından. Ülkemizde haberleşme anlamında bizlere yardımcı oluyor. PTT yıllardır getirdiği mektuplarla bizi hep sevdiklerimizle buluşturdu. Bugün ise PTT bir başka gönül postacılığı yapıyor ve bu kez de kan bağışıyla hastanede kan bekleyen hastalarımıza personeli ile destek oluyor. Yılda bir kere değil, her zaman bize donörlük yapan bir kurum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ERDAL OTÇU’DAN ÇAĞRI VAR

Konuşmasında mektuplaşmaya özlemini sık sık dile getiren Otçu, ’PTT mektup konusunu bu sene bir kitapla taçlandırmış. Başmüdürümüz Serdal Bursalı’dan bize bir kitap hediye etti. Kitabın başlığı, Efendimiz Aleyhisselamın Mektupları. Efendimizin diğer devlet başkanlarına gönderdiği tebliğleri ve İslam’a davet mektupları. Biz de aslında keşke tekrar nostaljik olan mektuplaşmaya dönmeliyiz. Eşimize, dostumuza özel günlere mektup göndermek anlamlı olacaktır. Üstelik Denizli’de olan pul basım makinası ile herkes kendi için, kurumu için özel pul bastırabiliyor. Bende buradan yaptığım çağrı ile mektuplaşmaya teşvik edeyim.’ dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.