enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4828
EURO
34,6975
ALTIN
2.405,05
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C

Kurban Bayramı’nda Turizmciler ‘9 Gün Tatil’ istemişti.. Bakan Albayrak’tan yanıt geldi!

Kurban Bayramı için geri sayım sürerken, turizm sezonunda rezervasyon sayısında yaşanan düşüş nedeniyle turizmciler hükümete, Ramazan bayramında olduğu gibi 9 günlük bir tatil yapılmasını çağrısı yapmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan konu ile ilgili açıklama geldi. 

Kurban Bayramı’nda Turizmciler ‘9 Gün Tatil’ istemişti.. Bakan Albayrak’tan yanıt geldi!
30.07.2019
A+
A-

Kurban Bayramının yaz aylarına denk gelmesi ile tatil planlarını şekillendirmek isteyen vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Hükümetten konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Bayram tatilinin uzamasına olumlu bakmıyorum” dedi.

Ramazan Bayramı sürecinde 9 gün tatil olarak açıklanan tatil süresi, Kurban Bayramı için de 9 gün olarak açıklanması talebini ileten turizmcilere kötü haber Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan geldi.  Ülke genelinde ekonomik açıdan yaşanan bunca sıkıntının içerisinde bu denli uzun bir tatile sıcak bakılmadığını ifade eden Berat Albayrak, Kurban Bayramı ile ilgili 9 günlük tatil sinyali vermedi.

Kurban Bayramı yaklaşırken, Turizm sektörü bayram tatilinin uzatılmasını isterken sanayiciler 9 günlük tatilin fazla olduğunu belirtiyordu.

Kurban Bayramı en zaman?

Kurban Bayramı, 10 Ağustos arefe gününün ardından 4 gün boyunca sürecek ve 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. 9 gün tatil ilan edilmemesi halinde perşembe ve cuma günü iş sahipleri iş başı yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.