enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2645
EURO
34,6728
ALTIN
2.405,44
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
23°C

Meteorolojiden Denizli İçin Yağış Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığımız verilere göre Denizli’de bu gün, öğle saatlerinde itibaren sağanak yağış gerçekleşecek. Öğle saatlerinde başlaması beklenen yağış, saat 18.00 civarlarına kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteorolojiden Denizli İçin Yağış Uyarısı!
21.11.2018
A+
A-

Geçen hafta ortasında düşen sıcaklıkların ardından Denizli’de hava sıcaklıkları yağmurlu havanın etkisi ile biraz yumuşayacak. Bu gün öğle saatleri itibari ile yağış beklenen kentte, şemsiyelerinizi yanınıza almanızda fayda var. Öğle saatlerinde başlayacak yağış, akşamüzeri saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü’nün yağışlı geçeceğini tahmin eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışlardan sonraki günlerde haftasonuna kadar az bulutlu ve güneşli bir havanın olmasını öngörüyor.

PERŞEMBE YAĞIŞLI, CUMA PARÇALI BULUTLU

Bu gün kentte görülecek en yüksek sıcaklık 19 derece olacak, gece saatlerinde yağışın da etkisi ile sıcaklığın 13 derece civarında kalması bekleniyor. Perşembe(Yarın) 17 derece olacak hava sıcaklığı gece 12 derece olurken, yağmur sonrası Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava ile en yüksek 14 derece en düşük ise 10 derece seviyesinde olacak.

HAFTASONU HAVA NASIL OLACAK?

Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığının Pazar günü’ne kadar 13 ila 15 derece arasında olacağı en düşük sıcaklıkların ise 6 derece seviyesinde olması bekleniyor. Cumartesi 13 derece olacak en yüksek sıcaklık, gece saatlerinde 6 dereceye kadar düşecek. Pazar günü 15 derece olacak hava sıcaklığı gece 6 derece civarında olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.