enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3111
EURO
34,6836
ALTIN
2.411,58
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Milletvekili Özkan’dan Gaziler Günü Mesajı

Milletvekili Özkan’dan Gaziler Günü Mesajı
19.09.2017
A+
A-
 AK Parti MKYK Üyesi Denizli Milletvekili Av. Cahit ÖZKAN, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan mesajında; “Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın halen özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir.

Bu coğrafyanın ruhunda, bu ülkenin her karışında, her toprağında, adları sanları bilinmeyen milyonlarca gazi erinin, şehidin kanı bulunuyor.

Bu millet gazi millettir. Bu aziz milletin, 15 Temmuz FETÖ Darbe girişimini canları pahasına engellemesi, kendi iradesine sahip çıkması, gaza bilincinin ne denli önemli olduğunun en önemli göstergesidir.

Şehitlerimizin, gazilerimizin emaneti Türkiye’mizi daha da güçlendirmek için koşar adım çalışmaya devam edeceğiz.

Çünkü bizler, ecdadımızdan miras kalan hasletlere sahip çıkmanın, birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere karşı mücadele etmenin, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için çalışmanın, şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcumuzun da gereği olduğuna inanıyoruz.

Ülkemizin sessiz kahramanları şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Müşir ve Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü in içten duygularımla kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.