enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2040
EURO
35,0432
ALTIN
2.526,79
BIST
10.752,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C

Müdür Öztürk, Basın Mensupları İle Buluştu

Müdür Öztürk, Basın Mensupları İle Buluştu
26.07.2018
A+
A-

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesi ile basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Denizli Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı binası yemekhanesinde düzenlenen basın kahvaltısına Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları katıldı.

Yerel basını takip ettiğini belirten Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, “Gazeteci arkadaşlarımızla buluşmak için bu haftayı özellikle seçtik. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nız kutlu olsun. Hep birlikte çalışarak daha çok bayram görelim inşallah. Denizli’nin her alanda olduğu gibi yerel basında da olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde, doğru ve güzel haberler yaparak Türkiye’ye örnek bir yerel basın olduğunu da gururla görüyorum. Bu çalışmalarınızın devamını diliyorum. Yine basından takip ediyorum; geçtiğimiz gün ödül töreni gerçekleşti. Çok güzel ödüller aldı arkadaşlarım. Ama eminim ki çok daha bunun gibi önemli ödüllere layık, çok güzel projeleriniz vardır. Bu anlamda da hepinizi tebrik ediyorum. Tekrar basın ayramınızı kutluyorum” dedi.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Sayın İl Sağlık Müdürümüzünde belirttiği gibi bizim haftamız. Aslında sansürün kaldırılışı nedeni ile 110 yıldır 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanıyor. Ödül törenimizi de yaptık. Bu nazik daveti nedeni ile kentimizin başarılı müdürlerinden Berna Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Sağlık alanında Denizli, basın alanında olduğu gibi Ege Bölgesi’nde örnek ve çekim merkezi olan illerden birisi haline geldi.  Gerek kamu hastaneleri gerek üniversitesi hastanesi, gerek özel sağlık kuruluşları Denizli’yi gerçekten sağlık alanında Ege Bölgesi’nin önemli merkezlerinden biri hline getirdi. Birçok ilden hastaların tedavi olmak için Denizli’yi tercih ettiğini görüyoruz. Yurtdışından dahi tedavi için gelenler var. Bu başarılı sürecin oluşmasında Berna Hanım’ın da çok büyük katkısı var. Ben öncelikle kendisine bu yoğun çalışmasından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.