enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Müjdat Keçeci’den Başkanlık Açıklaması

Müjdat Keçeci’den Başkanlık Açıklaması
15.09.2017
A+
A-

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, yaklaşan Oda Başkanlığı seçimi öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

ADAY OLMAYACAĞIM

Keçeci 12 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini, ekim ayında yapılacak seçimle birlikte bırakacağını açıkladı. Keçeci;”12 sene önce bir dönem başkan olacağımı söylemiştim ama bir takım projeler sebebiyle 3 dönem devam ettim. Başkan adayı olmama kararımda hiç bir grubun, hiç bir kitlenin etkisi yok. Her toplantımızda gençlerin önünü açmamız gerekiyor deriz. Artık genç arkadaşların Denizli sanayisini temsil etmesini istiyorum.”diye konuştu.

STK’larda insanların geldikleri gibi gitmeleri gerektiğini hatırlatan Keçeci’nin açıklamasından satır başları şöyle;

Seçilecek yeni yönetime müstakbel yönetime başkan olarak değil, yapacakları çalışmalara hizmetkâr olacağım. Çardak OSB ve diğer projelerde meclis üyesi  şeklinde hizmet edeceğim.

Politikaya yatkın değilim. Sanayinin içinden geldim ve sanayiye faydalı olabileceğim için sanayi odası başkanlığı yaptım.

Çalışmalarımızla Denizli Sanayi Odası’nı seçkin bir oda sınıfına getirdik. Bu statü benim de başkan olarak tanınan TOBB’da bilinen ve Türkiye genelinde özel görevlerin verildiği adam oldum.
Benim düşüncem göre bu görevler DSO’ya verilmiş özel görevlerdir.

DSO kimseye fabrika yapamaz ama sanayiye hareket katar. Bu noktada biz sanayimizin gelişmesini gençlerin önünü açmayı ve endüstri 4.0 sanayi devriminin gerçekleşmesi için çalışmalar yaptık ve devam edeceğine inanıyorum.

Denizlili olarak Denizli’nin her şeyi ile ilgilenmeyi görev addeddik. Beğenilmeyen yanlarımız da oldu çünkü biz çalıştık.

Bu Ekim ayında yapılacak seçim için ben aday değilim ama bu hizmet için de genç arkadaşlarımız olacak. Onlar sayesinde DSÖ daha iyi daha farklı yerlere gelecektir buna inancım çok.

Denizli 3.5 milyar ihracat yapıyor. Artık başkanın yönetimin ve meclisin dil bilmesi üniversite mezunu olmalı. Denizli’ye yakışmalı.

Ben her kesimdeki partilerden çağrı aldım gel siyaset yap diye. Ben sanayiciyim. Liderlikle yönetilen partilerden üç gün sonra atılırız.

SEÇİM 13 EKİM’DE

Üye sayısı 1300 civarı olduğu DSO’da 36 meclis üyesi seçilecek. Önce meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı ve kurulu belirlenecek.

Haberin videosu;

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.