enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
22°C
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C

Markanızı Oto Kokuları İle Tanıtın

Markanızı Oto Kokuları İle Tanıtın
12.04.2019
A+
A-

 

Firmalar tarafından reklam olarak alınan promosyon ürünleri bulunmaktadır. Oto kokuları da bu promosyon ürünleri olarak kullanılabilmektedir. Firmanın ya da markanın amblemi ya da onu yansıtan bir görsel ile oto kokusu üzerine tasarlanması mümkün olmaktadır.

Oto kokuları üzerinde tasarlanan örnek promosyon koku ürünleri üzerinden inceleme yapılarak istenen renk ve şekillere karar verilebilmektedir. Bunun ardından markaya dair bir vizyon ya da misyon cümlesi belirlenerek oto kokularının üzerine işlenmesi sağlanmaktadır.

Oto koku toptancısı olarak çalışmakta olan firmamız bünyesinde farklı markalara yönelik oto kokusu tasarımları yapılmış ve örnek olarak bu ürünler web sitemizde sergilenmektedir. İsteyen müşterilerimizin buradaki ürünler üzerinden seçim yapmaları mümkün olmaktadır.

Marka kokusu yaptırmak isteyen müşterilerimizin kendi tasarımlarını yaparak da bir ürün satışı talep etmeleri mümkün olmaktadır. Bunun için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek tasarımın görsel bir biçimde paylaşılması gerekmektedir.

Satışını yaptığımız bu ürünlerin ipli ya da camlı olarak farklı şekilleri mevcut olmakla beraber ipli araba kokuları daha ekonomik olması nedeniyle tercih edilebilmektedir. Bunu yanı sıra daha kullanışlı olduğu da düşünüldüğü için promosyon ürünlerin başında gelmektedir.

Firmamız tarafından üretimi yapılan oto kokularının kalıcı ve etkili bir koku içermelerine yönelik üretim süreçlerindeki personellerimiz etkin bir biçimde çalışmaktadırlar. Bu ürünleri tercih eden müşterilerimiz, oto kokuları satın al seçeneğimiz üzerinden istedikleri ürünleri temin edebilmektedirler.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.