enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Özel insanlar Eskişehir’i gezdi

Özel insanlar Eskişehir’i gezdi
01.11.2017
A+
A-

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Çamlık Özel Eğitim İlkokulu Ortaokulu ve İş Eğitimi öğrencileri ve annelerine yönelik Eskişehir’e gezi düzenledi.

Günü birlik geziye 20 özel çocuk ve anneleri toplam 40 kişi katıldı. Eskişehir’in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde gören özel çocuklar ve anneleri unutulmaz bir gün yaşadı.

”Onların Mutluluğu yorgunluğumuzu alıyor”

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel, özel insanlara ve çocuklara yönelik gezi programları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.Bu tür gezi programlarının özellikle özel çocukların anneleri için çok önemli ve faydalı olduğunu anlatan Dernek Başkanı Tonel, “Dernek olarak özel insanlarımız ve özel çocuklarımız için etkinlikler geziler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu tür geziler hem özel çocuklarımızın hem de onların bakımlarını yapan melek anneler için çok önemli. Melek annelerimizin bu tür etkinliklerde eğlenmeleri, yeni yerler görmeleri, onlar ve çocukları için yararlı. Eskişehir’de Odun Pazarı’ndaki tarihi evleri gezme fırsatımız oldu. Yapay denizi özel çocuklarımız ve melek annelerimiz çok sevdi. Balmumu müzesi gezimizde unutamayacağımız yerler arasında. Eskişehir’in tarihi ve turistlik tüm yerlerini kısa zaman içinde gezdik. Gezimize katılanlar çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bizim yorgunluğumuzu alıyor. Gezi sırasında özel çocuğumuz Tuğçe Kazak’ın da doğum gününü kutlayarak, ona da güzel bir sürpriz yaptık ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.