enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2326
EURO
34,7578
ALTIN
2.388,28
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

Özkan’dan Denizli Fırıncılar Odası’na Ziyaret

Özkan’dan Denizli Fırıncılar Odası’na Ziyaret
07.01.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit ÖZKAN, Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban’ı ziyaret etti.

Nezaket ziyaretleri kapsamında Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban’ı makamında ziyaret eden Cahit Özkan, Karadaban’ a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Oda ziyaretinde Fırıncı esnafının taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyen Özkan, esnaf odalarıyla dirsek teması çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Ekmek Üretiminde Gerekli İtinayı Gösteren Esnaf Kardeşlerimize Teşekkür Ederim

Başkan Karadaban ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Milletvekili Özkan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özkan,  esnafın toplumdaki önemini vurguladı ve:”Esnafımız toplumumuzun en temel yapı taşlarından biridir. Ahilik geleneğinin bize emanetlerinden biridir. Biz de bu emanete sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Esnafımız bu ülkenin ekonomik kalkınmasından, eğitimden, sağlığına kadar her alanda bizlere rehber olmuştur. Biz esnafımıza güveniyoruz. Bu kültürü, bu geleneği korumaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Denizli ’deki dernek, STK ve Odalarla iş birliği içerisinde kenti kalkındırmak için elinden geleni yapacağını belirten Özkan, “Ekmek çok değerlidir. Ekmek nimettir. Bu nimete gösterdiğiniz itinadan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Fırıncılık peygamber mesleğidir. Böyle şerefli bir mesleğin mensubu olduğunuz için ayrıca tebrik ediyorum. Halkımıza sağlıklı şartlarda, kaliteli hizmet verme adına elinizden geleni yaptığınızı biliyorum. Denizli ’de hangi fırının önünden geçsem hepsinin birbirinden güzel ve düzenli olduklarını görüyorum. Sizin sorunlarınızı da biliyorum.  Halkımıza en kaliteli hizmeti vermeniz adına elimizden gelen desteği vereceğimizden kuşkunuz olmasın” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.