enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Öztürk Yeniden TÜRKHAL Yönetim Kurulu’nda

Öztürk Yeniden TÜRKHAL Yönetim Kurulu’nda
12.12.2017
A+
A-

Türkiye Halciler Federasyonu(TÜRKHAL) 6. Genel kurul toplantısı 10 Aralık Pazar günü Ankara’da yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından hal komisyoncularının katıldığı toplantıy Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi de katıldı.

Bakan Tüfenkçi ile birlikte bakanlık bürokratlarının katıldığı toplantıya yüksek oranda katılım gerçekleşti.2014-2017 dönemi faaliyetlerinin değerlendirildiği genel kurulda tüm delegeler sorunlarını Bakan Tüfenkçi ve bürokratlarına iletme fırsatı buldu.

2017-2020 dönemi yönetim kurulu seçimlerinde Denizli derneğinden Halil Öztürk yer aldu Geçen dönemde aynı görevde bulunan Halil Öztürk tüm delegelerin oylarını tekrar alarak yönetim kuruluna seçildi.

”Büyük işlere imza atacağız”

Toplantıda söz alan Öztürk;”Toptancı halllerinin başka üreticilerimiz olmak üzere tüm halkımıza hizmet etmekte. Üretim bölgelerimizde yaş sebze ve meyve üretiminin devamında büyük katkıları var. Denizli yöremizde Çal,Çameli, Tavas, Kale, Beyağaç ve Serinhisar’da ilçerinde bir süredir devam eden sera denemelerinde olumlu sonuçlar alınıyor. Bu çalışmalarda amacımız piyasanın talep ettiği ürünleri piyasa şartlarında sera ve açık alanlarda üreterek üretici gelirinin arttırılması. Yeni dönem de ürünlerde standart ve ambalajlamalarla ilgili çalışmalar devam edeceğizHal kanununda yapılacak değişikliklerle ilgili bölgeleri üretici ve esnaflarının haklarını en üst seviyede savunacağız.TÜRKHAL bünyesinde yakında daha büyük işlere imza atacağız”dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.