enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5519
EURO
34,9369
ALTIN
2.443,57
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Pamukkale giriş ücretlerine büyük zam!

Beyaz cennet Pamukkale’ye büyük zam yapıldı. 1 Mart’ta yürürlüğe girecek olan zamlı fiyat 60 TL’den 80 TL’ye yükseldi.

Pamukkale giriş ücretlerine büyük zam!
21.02.2020
A+
A-

TÜRSAB’ın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, müze ve ören yeri giriş ücretlerine zam yapıldı. Yapılan yeni zamlara göre Pamukkale’ye girişler 60 liradan 80 liraya çıktı. Yüzde 33 artan fiyatlar 1 Mart 2020 itibariyle yürürlülüğe girecek. Laodikeia Örenyeri fiyatı 25 TL, Hierapolis Arkeoloji Müze fiyatı 12 TL oldu.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen; “Kültür ve Turizm Bakanlığı vatandaşlarımızdan gelen ekonomik geliri arttırmak için değil, yabancı turistlerden gelen geliri arttırmak için böyle bir uygulama yaptı. Vatandaşlarımız için müze kart ücretini de düşürdü. Vatandaşlarımız tek sefer 60 TL’ye müze kart aldığında ücretsiz olarak her yeri ziyaret edebilir. Yurtdışında bu gibi yerlerin girişleri çok pahalı. Ancak Pamukkale’nin girişi 13-14 euro gibi bir rakama tekabül ediyor. Bu uygulama tek seferlik ziyaret edecek olan yabancı turistlere yönelik yapılmıştır. Biz olumlu karşılıyoruz. Vatandaşlarımızın tek seferlik 60 TL ödeyerek müze kart almasını ve bu şekilde ziyaretlerini gerçekleştirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.