enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2452
EURO
35,1786
ALTIN
2.479,35
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’nün En Güzel 5 Yanı

Pamukkale Üniversitesi’ni bilenler bilir. Bilmeyenlere de manzarasından kısaca bahsedelim dedik.
Pamukkkale Üniversitesi  şehrin en mükemmel  yerine konumlanmıştır diyebiliriz. İçinden şırıl şırıl boydan boya akıp geçen şelalesinden mükemmel dağ manzarasına kadar, işte karşınızda “PAÜ’de Okumanın En Güzel 5 Yanı”

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’nün En Güzel 5 Yanı

MUHTEŞEM DAĞ MANZARASI

Kimin kampüs manzarası yemyeşil dağlar? A dostlar sorarım size! Dersten çıkınca kampüsün yemyeşil olması yetmezmiş gibi okulun sırtını yasladığı yemyeşil dağları var bir de. Az önce çıktığı yorucu dersi unutuyor da insan, derin bir nefes alıyor. O dev yeşilliğe bakarken, böyle bir manzaraya kampüsün yanı başında erişmiş olmanın huzuru paha biçilemez.

 

GÖLBAHÇE’NİN HUZURU

Yoğun geçen günden sonra oturup kafanı dinlemek istedin, fakat baş ağrısı bir yana üstüne üstlük yürüyesin de yok. Gölbahçe seni bekliyor o zaman. Gölbahçe manzarasına karşı ister bir bank bulup otur, ister çimenlere uzan gökyüzünü izle. Yanına bir de köpek gelip de başını okşadın mı tamamdır. Kaybettiğin enerji yeniden seninle!

 

ÖĞRENCİ DOSTU PAÜ CAFE

Öğrenci dostu diyorum çünkü okul içinde olmasına bakmayın dışarıdaki herhangi bir kafeden bir farkı yok. PAÜ Kafe fakültenin diğer yarısına göre yukarıda kaldığı için kalabalıklar arasında değil hafif müzikle baş başa olursunuz. Kafeye girdiğinizde kendinizi okul ortamının dışarıda hissediyorsunuz. Kahvenizi söyleyip pencereye karşı oturduğunuzda, Pamukkale’nin bembeyaz uzanmış halini de görebiliyorsunuz. Hatta şöyle de bir güzelliği var, tam sol çaprazı Devlet Tiyatrosu. Oyunun başlamasına daha çok varsa arkadaşınıza çay ısmarlayıp PAÜ Kafe’de bekleyebilirsiniz.

EŞLİK EDEN YOLLAR

Fakülte binalarına giden yollar öyle bir tasarlanmış ki o yollar da adeta siz nereye gidiyorsanız oraya gidiyor. Geliş gidiş gibi tasarlanmış olan yan yana iki yolun arasından Pamukkale Travertenlerini andıran minyatür bir şelale akıp gidiyor. Yine bu şelalenin üstüne küçük köprüler konmuş ki durup fotoğraf çekilebilin diye. Bu iki şeritli yolun yanları ve üstü çeşit çeşit ağaçlarla ve mevsime göre ya yapraklarla ya da çiçeklerle bezenmesini sağlıyor. Sıcak havalarda gölgesinden de yararlanabildiğimiz bu yollar her daim masallar diyarındaymış gibi hissettiriyor.

AY KAFE

Öğrenci dostu bir kafeden daha bahsedeceğim ki o da “Ay Kafe”. Öğrenci kartıyla çok uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğiniz mükemmel bir alan.Dersten çıktıktan sonra Ay Kafe’de arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Yorumlar
  1. misafir dedi ki:

    çok hoş ^^