enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2734
EURO
34,6419
ALTIN
2.415,14
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Röportajla erkek şiddeti konusunda yardım isteyen kadın cinayet işledi

Denizli’de eski sevgilisinden korunmak için basın aracılığı ile verdiği röportajda yardım isteyen genç kadın bugün kapıya dayanan şahısla aralarında çıkan tartışma sonrası çıkan kavgada 35 yaşındaki adamı bıçaklayarak öldürdü.

Röportajla erkek şiddeti konusunda yardım isteyen kadın cinayet işledi
17.05.2019
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 3 çocuk annesi olan ve eşinden boşanan Gülistan K., (38) isimli kadın bir süre önce 35 yaşındaki Aydın Ergül ile aşk yaşamaya başladı. Ancak ikili yaklaşık 3 ay önce ayrıldı. Sonrasında ise iddialara göre, Ergül güzellik uzmanı olan Gülistan K.’yı rahatsız etmeye devam etti. Genç kadın ise bunun üzerine Ergül hakkında şikayetçi olarak koruma kararı aldırdı. Koruma kararına aldırmayan Ergül ise bu sabah yine Gülistan K.’nın evine giderek kendisi ile görüşmek istediğini söyledi fakat Gülistan K., buna olumlu yanıt vermeyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu genç kadın Ergül’ü göğsünden bıçakladı. Olayın ardından komşularının haber vermesi ile kavganın yaşandığı eve polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Ergül, öğlen saatlerinde kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis tarafından soruşturma başlatılırken, genç kadının iki gün önce Denizli’deki bir televizyon ve gazeteye öldürdüğü Ergül ile ilgili röportaj verdiği ve basın aracılığı ile yardım istediği ortaya çıktı. Gülistan K’nın röportajında Ben yaşantımı, hayatımı, özgürlüğümü tekrar geri istiyorum. Bir an önce bir şeyler yapılmasını talep ediyorum” diyerek yardım istediği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.