enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Şampiyonluk Kupası Denizli’ye Geliyor

Şampiyonluk Kupası Denizli’ye Geliyor
14.07.2017
A+
A-

Beşiktaş’ın 2016-2017 Şampiyonluk Kupası senin için Denizli’ye geliyor. 16 Temmuz 2017 Pazar 12:00 20:00 saatleri arasında Denizli Kartal Yuvası mağazasında tüm Beşiktaş‘lı taraftarlarla buluşuyor.Bu kupayı yakından görmek için Acıpayam, Buldan, Çivril ve diğer ilçelerden siyah-beyazlı taraftarlar organizasyon düzenliyor.

Açıldığı günden bu yana büyük projeler ve sosyal etkinlikler düzenleyen Denizli Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası yine müthiş bir organizasyona imza atıyor.  

BİNLERCE TARAFTAR GELECEK

Kupanın Denizli’de görücüye çıkacağı günün önemli bir ana da tanıklık edeceğini ifade eden Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu, “O an bizim için özel olacak. İlk kez kupa Denizli’ye gelecek. Çok özel bir ana biz tanıklık edeceğiz. Herkesi kupamızı görmeye davet ediyorum. Bu sene sloganımız Vefa olacak. Vefalı Beşiktaş taraftarını derneğimize bekliyoruz” dedi.

REKOR FORMA SATIŞI BEKLENİYOR

Abdurrahman Tüfekçioğlu, organizasyonu düzenlemekteki asıl hedeflerinin hem şampiyonluk kupasını görmek, Beşiktaşlılar arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak, hem de forma ve diğer ürünlerin satışını yapmak olduğunu belirterek, “Denizlili Kara Kartallar, şampiyona yakışır şekilde bir organizasyona tanıklık edecekler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.