enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Sevim Say “Estikçe” ile Okurları ile Buluşuyor

Gazeteci Sevim Say, yeni kitabı “Estikçe” ile meslektaşlarının karşısına çıktı.

Sevim Say “Estikçe” ile Okurları ile Buluşuyor
24.11.2018
A+
A-

Denizli Basın Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısında yeni kitabını anlatan Say, meslektaşları ve dostlarının ilgisine de teşekkür ederek başladı. “Ben hiç birikim yapamayacağımı düşünürdüm. Zengin olamayacağımı ama sizler gibi dostlar biriktirdim. Bunun için de çok zengin bir insanım. Çok sağolun” diyerek sözlerine giriş yapan Say, “Ben Haberdeyken kitabım meslek hayatımda yaşadığım şeyleri dile getirdiğim bir kitaptı. ‘Estikçe’ ise bundan bir yıl sonra gelen ve anlık olarak aklımdan dökülen ve kenara not aldıklarımdan oluşuyor” dedi.

Kitabı tamamen kendi imkanları ile bastığını dile getiren Say, kitabın beğenilmesi halinde ikinci basının da yapılacağını söyledi.

Meslektaşını yalnız bırakmayan ve toplantıda Say’ın yanında oturarak açılış konuşmasını yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise kağıt fiyatlarının artmasının ardından kitap basmanın da zorlaştığını belirterek “Bu anlamda Sevim Hanım’ı kutluyorum. Maliyetlerin dışında yerelde sanat yapmak da zor. Gazeteciliğin yanında sanat faaliyetlerine yönelen arkadaşlarımız var. Duyguları yoğun yasayan bir arkadaşımız Sevim Say. Emeğine sağlık” dedi.

Toplantının ardından Sevim Say gazeteci arkadaşları için kitaplarını imzaladı.

Sevim Say’ın kitabını okumak isteyenler, kitabı Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nden temin edebilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.