enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Sokak Köpeğini Boğarak Öldürdüler

Sokak Köpeğini Boğarak Öldürdüler
02.10.2017
A+
A-

Denizli’de dün akşam saatlerinde yaşanan bir olay bu kadarına da pes dedirtti.

İddiaya göre, Denizli Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi’ndeki Valilik binasının arkasında bulunan metruk bir alanda sokak köpeği boğularak öldürüldü.

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Sokak hayvanlarına kendi imkanları ile buldukları mama ve yemekleri dağıtan ekip, Denizli Ulu Cami ile valilik binası arasında kalan bölgede 1 sokak köpeğinin eksik olduğunu fark etti. Ekip de bulunan yardımseverlerin arayışı sonrası köpek boynundan bağlanarak öldürülmüş bir şekilde bulundu.

Vahşice öldürülen köpeğin, kim veya kimler tarafından öldürüldüğü, araştırılırken, polis ekiplerine de bilgi verildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Denizli Hayvan Dostları Derneği üyeleri, tüm imkanlarını seferber ederek bu vahşi cinayeti işleyenlerin bulunması ve cezalandırılması için çaba sarf edeceklerini söylediler. Polis ve Dernek üyeleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek vahşi cinayeti işleyenlerin bulunması için çalışma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.