enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5762
EURO
34,9963
ALTIN
2.463,44
BIST
9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Tır Bariyerlere Çarptı

Tır Bariyerlere Çarptı
18.02.2018
A+
A-

Denizli, Acıpayam’a bağlı Akşar Mahallesi’nde tır köprü koruluklarına çarptı.

Köprü, Akşar Mahallesi çıkışında bulunan ve dar olduğu için daha sonra yanına eklenti yapılarak gidiş geliş şeklinde inşaa edildi. Gece saatlerinde köprü üzerinde giden tırın sürücüsü korkuluk demirlerini fark edemeyince maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Meydana gelen kaza da can kaybı yaşanmazken, trafikte aksamalara neden oldu. İddiaya göre, bu tarz kazaların sık sık tekrarlanmasından dolayı köprü üzerinde vatandaşların güvenli sürüş yapabilmeleri için uyarıcı levhaların arttırılması ve köprü üzerindeki demirlerin kaldırılması yönünde pek çok girişimde bulunulmuş.

kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.