enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3025
EURO
34,9876
ALTIN
2.449,93
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C

Türkiye’nin Örnek Odası Denizli Deda Haber’e Kapılarını Açtı

Denizli Deda Haber Denizli’de Esnaf odalarını tanıtmaya başladı. Türkiye’ye örnek olmuş Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası Denizli Deda Haber’e kapılarını açtı.

Türkiye’nin Örnek Odası Denizli Deda Haber’e Kapılarını Açtı
28.11.2018
A+
A-

Denizli’de muhtarların nabzını tutan Tuncay Çamurcu esnaf odaları ziyaretlerine başladı. Denizli en seçkin odalarından Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odasını ziyaret eden Tuncay Çamurcu, Oda Başkanı İdris Ağılönü ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

19 yıldır başkanlığını yürütmüş olduğu odanın çalışmalarını ve ihtiyaçlarını karşılayan başkan İdris Ağılönü Berberler Odası’nın öncelikle mesleki tecrübelerinin arttırılması anlamında neredeyse her hafta mesleki eğitimler kursları düzenlediklerini belirtti. Başkan Ağılönü Tuncay Çamurcu’ya odanın geniş imkanlarını anlattı ve gezdirdi.

ODADA NELER BULUNUYOR?

3 kattan oluşan odanın birinci katında karşılama katı üst katta yine odaya ait işletmesini ÇÖLYAK Derneği’ne verdikleri kafeterya, bodrum katta ise mesleki bilgilerinin aktarıldığı ve eğitimlerin verildiği eğitim salonu bulunmaktadır.

EĞİTİMLER AMACINA ULAŞIYOR

Röportajımız anında eğitim veren ayrıca güzellik ve kuaför salonu işletmecisi olan Emine Kahveci’nin vermiş olduğu eğitim ile ilgili bilgileri Deda Haber mikrafonlarına aktardı. Yine bir başarı öyküsü olan Türk Milli takım üyesi Handan Uğurlu öyküsünü Deda Haber mikrafonlarına paylaştı.

BAŞARI BAŞKAN AĞILÖNÜ:’’HİZMETE DEVAM’’ DEDİ

Türkiye’nin örnek odası olan Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası’nın başarılı Başkanı İdris Ağılönü oda üyelerinin her zaman en iyi ve kaliteli ürünler kullanarak hijyen konusunda da aldığı eğitimlere dikkat ettiğini belirtti. Röportajımızın sonunda ise başkan İdris Ağılönü meslektaşlarına,’’ Hayırlı işler dileyerek durmak yok hizmete devam’’ dedi.

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı İdris Ağılönü meslek grupları olarak öncelikli kuaförler güzelli,k uzmanları halı yıkamacılar gözlükçüler ve buna benzer çeşitli meslek gruplarının yer aldığı bir odadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.