enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Valilik Uyardı: Başvuru Süresi Doluyor!

Denizli Valiliği ‘İmar Barışı’ başvurusu yapmak isteyen vatandaşları son başvuru tarihi konusunda uyardı. 31 Ekim’de başvuru şartları sona erecek olan İmar Barışı’na Denizli’de ciddi sayıda başvuru ulaştı. 

Valilik Uyardı: Başvuru Süresi Doluyor!
17.10.2018
A+
A-

Denizli Valiliği’nden ‘İmar Barışı’ başvuruları ile ilgili açıklama geldi. İmar barışı’na başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için 31 Ekim 2018 son tarih olduğu ifaden valilikten gelen açıklama şu şekilde;

3194 sayılı İmar Kanununun geçici 16. maddesi kapsamında ruhsatsız ve ruhsat ekleme aykırı bir şekilde inşa edilmiş yapılar hakkında uygulanacak işlemleri düzenleyen ve hak sahiplerinin mülkiyet sorunlarını çözen düzenlemede (İmar Barışı); vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden kendi beyanları doğrultusunda yapacağı son başvuru tarihi 31.10.2018 olup, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca süre uzatımına gidilmeyeceği değerlendirilmiştir.

Vatandaşlarımızın yapacağı başvurularda belirtilen süreyi dikkate almaları gerekmektedir. denildi.

BAŞVURU SAYISI 60 BİNE DAYANDI

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 5 Ekim itibari ile kentte yapı kayıt belgesi olan konut bağımsız bölüm sayısının 49 bin 831 olduğu belirtildi. Yapı kayıt belgesi olan ticari bağımsız bölüm başvuru sayısının 6 bin 790, yapı kayıt belgesi olan tarımsal amaçlı bağımsız bölüm sayısının 3 bin 099, yapı kayıt belgesi olan güneş enerjisi santral sayısı (GES) 3 olmak üzere toplam 59 bin 725 başvuru yapıldığı kaydedildi. Yapılan başvurular ile birlikte ayrıca 92 milyon 978 bin 685 TL tahsil edildiği de aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.