enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

PAÜ, Yeni Normal Döneme de Dezenfektan ve Maske Dağıtımı ile Başladı

PAÜ, Yeni Normal Döneme de Dezenfektan ve Maske Dağıtımı ile Başladı
A+
A-

Salgın ile mücadele kapsamında sürecin başından bu yana kendi bünyesinde ürettiği cerrahi maskeleri haftalık periyodlarla personeline dağıtan Pamukkale Üniversitesi, yeni normal döneme de maske ve kendi bünyesinde ürettiği el ve cilt dezenfektanlarını personeline dağıtarak başladı.

Tüm dünyada ve Ülkemizde koronavirüsle mücadele devam ederken, Ülkemizde 1 Haziran’dan itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşları da yeni normal dönemine adım attı. Bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi’nde de tüm personel iş başı yaptı. Bilindiği üzere salgınla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan çeşitli hijyen, sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımı yeni normalleşme döneminde de virüsle mücadelede büyük önem taşımakta.

Salgınla mücadele döneminin başından itibaren bir dizi tedbiri hayata geçiren Pamukkale Üniversitesi Yönetimi, yeni normalleşme döneminde tüm personeline cerrahi maske ve dezenfektan dağıttı. Cerrahi maskeler ve Pamukkale Üniversitesi bünyesinde üretilen el ve cilt dezenfektanları, PAÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından tüm idari ve akademik birimlere dağıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.