enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4844
EURO
34,5900
ALTIN
2.481,00
BIST
9.538,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

“100.000 İmza İle Akşener Cumhurbaşkanı Adayı Olacaktır”

“100.000 İmza İle Akşener Cumhurbaşkanı Adayı Olacaktır”
19.04.2018
A+
A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim açıklamaları sonrasında br basın metni yayınladı.

“AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama ile seçim tarihi TBMM’ne sunulmak üzere 24 Haziran 2018 olarak belirtilmiştir. Hiç şüphe yok ki 2 ay gibi bir süreçte seçimlerin yapılabilmesi için YSK’nın aylar öncesinden talimat aldığıda, AKP ve MHP Genel Başkanlarının da bu konuyla ilgili birkaç defa bir araya geldiği hepimizin malumudur” diyen Başkan Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

“Bu kadar hızlı erken seçim kararı alınmasını şu sebeple önemsiyoruz. İlerleyen dönemde ekonominin toparlanabilmesi açısından kapanmaz yaralar daha da derinleşmeden biran önce ülkemizin bu karamsar havadan kurtulması gerekmektedir. Her ne kadar İYİ Parti’yi zor duruma düşürmek için, seçimlere katılabilmesi açısından önünü kesme çabalarını gözlemlesek de İYİ Parti 1.Olağan Genel Kurulu’nu 10 Aralık da Kurucular Kurulu ile yapmıştır.Bu Kongreden önce 68 Vilayette kuruluşunu tamamlayıp Dernekler masası vasıtasıyla YSK’ya iletmiştir.Dolayısıyla 10 Aralık’tan 6 ay sonraya tekabül eden 10 Haziran’dan sonra yapılacak olan her seçime Siyasi Partiler Kanun’unun 36.Maddesi gereğince katılabiliriz.Bu sekilde daha önceden seçimlere katılabilme hakkını alan örnekler mevcuttur. Korkunun ecele faydası yoktur.Paçaları tutuşanlar paçayı Milletten kurtaramayacaklardır. İYİ Partikorkusundan Bürokrasiyi kullanarak Hukuk dışı davranış biçimlerine girildiği takdirde herkes ayağını denk alsın. İYİ Parti seçime girecektir. Kapıları kapatmaya kalksalarda bacadan yine gireceğiz. Genel Başkan’ımız Sayın Meral Akşener en az 100.000 imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Her halükarda milletin kantarına çıkacağız. Yüce Türk milletinin ferasetine güveniyoruz”.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.