enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

‘Acıpayam İçin Alim Bey Adeta Reçete Gibi’

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan ile birlikte Acıpayam’ın Akalan ve Alaattin Mahallelerini ziyaret etti. Acıpayam’da gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında Denizli Deda Haber’e değerlendirmelerde bulunan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, ‘Alim kardeşim, Acıpayam’da Acıpayam’ın bir evladı olarak hiç bir siyasi taraf gözetmeksizin herkesin kalbinde gönlünde çok büyük bir sevgi kurmuş, çok büyük bir yer almış. Beni çok gururlandırdı, çok duygulandırdı.’ ifadelerini kullandı.

‘Acıpayam İçin Alim Bey Adeta Reçete Gibi’
A+
A-

Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını Acıpayam’ın mahallelerinde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında dün gerçekleştirilen ziyaretlerde Alim Arslan’a CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar da eşlik etti. Acıpayam’ın büyük mahallelerinden biri olan Akalan Mahallesi’ni Milletvekili Sancar ile birlikte ziyaret eden Arslan, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe örgütü ve meclis üyesi adayları ile birlikte Esnafların tek tek elini sıkan Arslan, dertlerini dinledi, çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştı. Arslan’ın projeleri Akalan’dan da destek gördü.

ÖNCE AKALAN SONRA ALAATİN MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİLER

Akalan ziyaretinin ardından Acıpayam’ın bir diğer büyük mahallesi olan Alaattin Mahallesi’ne geçen CHP Milletvekili Teoman Sancar ve Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Arslan, temaslarını burada da sürdürdü. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Sancar ve Arslan’a yoğun ilgi vardı.

SANCAR: ACIPAYAM İÇİN ALİM BEY ADETA BİR REÇETE GİBİ

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP Acıpayam Belediye Başkanı Alim Arslan ile iki mahalleye gerçekleştirdikleri ziyaret Denizli Deda Haber’e değerlendirmelerde bulundu. Sancar, ‘Alim Arslan kardeşimiz bizim il yönetiminde de birlikte çalıştığımız iki yıl boyunca il başkan yardımcılığı yapan bir kardeşimiz. Çok sevdiğim bir dostum. Ama en önemlisi de tabi Acıpayam’da, Acıpayam’ın bir evladı olarak hiç bir siyasi taraf gözetmeksizin herkesin kalbinde gönlünde çok büyük bir sevgi kurmuş, çok büyük bir yer almış. Beni çok gururlandırdı, çok duygulandırdı. Ve gittiğimiz yerlerde Alim beye olan ilgi, alaka, sevgi ve ona karşı hoşgörü ve bir anlayış gördüm. Ona bir sahiplenme gördüm. Herkes aa bizim Alim diyorlar. Hatta ben de akşam instagramda bizim Alim, Acıpayam’ın bizim Alim’i dedim. Alim bey konulara vakıf. Belediyeciliği vakıf, çiftçimizin köylümüzün çektiği sıkıntılara vakıf. İnşallah oradaki bütün sorunların üstesinden gelecek. Mutlu, umutlu, huzurlu bir Acıpayam için Alim Bey adeta bir reçete gibi. Çalışmalarını yapacaklarını, vaatlerini hepsini tek tek yazmış ve Acıpayam halkı tarafından da çok benimsenmiş. Şimdiden İnşallah Acıpayamımıza hayırlı olmasını diliyorum. Alim kardeşimize de yürekten başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı. ifadelerini kullandı.

ARSLAN ACIPAYAM’I KARIŞ KARIŞ GEZMEYE DEVAM EDİYOR

Acıpayam’da ziyaret ettiği her mahallede vatandaşların sevgisiyle karşılanan Arslan, Yerel Seçimlere geri sayım sürerken, projelerini vatandaşlara anlatmak için var gücüyle çalışıyor. Mahallelerde kahvelerde, işyerlerinde, hatta tarlalarda ziyaret eden Arslan, Acıpayam’ı karış karış gezmeye devam ediyor.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.