enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3824
EURO
34,7071
ALTIN
2.398,05
BIST
10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C

Acıpayam’ın Mahallelerinde Alim Arslan Rüzgarı!

Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Acıpayam’ın Mahallelerini karış karış gezmeye devam ediyor.

Acıpayam’ın Mahallelerinde Alim Arslan Rüzgarı!
A+
A-

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere geri sayım sürerken Millet İttifakı’nın CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adaylığı açıklandığı günden bu yana çalışmalarını aksatmadan sürdüren Arslan, Acıpayam ilçe merkezinin yanı sıra mahalle gezilerini de sürdürüyor. Her gittiği mahallede halkın büyük teveccühü ile karşılaşan Arslan, Yazır ve Gümüş Mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Arslan, projelerini vatandaşlara anlattı.

‘1 NİSAN’DAN SONRA ACIPAYAM’DA HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK’

‘1 Nisan’dan sonra Acıpayam’da her şey çok daha güzel olacak’ diyen Arslan, kahvehanede vatandaşlarla selamlaştı, Esnafın isteklerini dinledi. Pazarda vatandaşlarla konuşan Arslan, pazar esnaflarının da sorunlarına kulak verdi. Seçim çalışmaları boyunca çocuklara olan ilgisi ile de ön plana çıkan Millet İttifakı adayı Arslan, gördüğü ilgiden dolayı vatandaşlara her fırsatta teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.

KUMAVŞARI’NDA MEŞALELERLE KARŞILANDI

Kumavşarı Mahallesi’ni Meclis Üyesi Adayları ile birlikte akşam ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Alim Arslan, burada da çözüm önerileri ve projelerini vatandaşlara anlattı. Kumavşarı’ndaki gençlerin meşalelerle karşıladığı Millet İttifakı adayına yoğun destek de dikkatlerden kaçmadı. Gençlerin sürpriz karşılaması ve desteklerini söylemeleri üzerine Arslan, gençlere teşekkür etti.

Belediyecilik Gönül İşi Değil Akıl İşidir’ sloganına vurgu yaptığı görülen Arslan’ın seçim çalışmaları sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.